TEST: Co na obrázku vidíte jako první? Prozradí to hodně o vaší povaze!

12. června 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Někdy o nás hodně prozradí něco, nad čím ani nepřemýšlíme. O slovo se přihlásí cosi z podvědomí a na povrch tak vykoukne kousek naší pravé povahy. Vyzkoušejte, co se ve vás skrývá a podívejte se na tento obrázek. Co vidíte jako první?

Tento jednoduchý test údajně dokáže odhalit, co se skrývá pod vaší slupkou. Pořádně se podívejte na tento černobílý obrázek. Co v něm upoutá vaše oči jako první? Jsou na něm tři věci, jedna z nich je však pro každého z nás mírně výraznější.

Věnujte pozornost tomu, která věc je to pro vás. Zkuste nad tím ale moc nepřemýšlet a vnímat spíš svými pocity. Sedí na vás výsledky?

 

Velryba

Jací jste: Pravděpodobně jste cílevědomý člověk, který ví, co chce a jde si za tím. Vaše ambice nemusí být nijak nízké. I když ale míříte vysoko, snažíte se, abyste byli realisté. Ke svým cílům postupujete systematicky a umíte i tvrdě dřít. Jste rozhodný člověk.

Vaše nedostatky: Máte tendenci se přepínat a nakládat na sebe velké množství stresu. Vašimi největšími nepřáteli jsou sebekritika a touha po dokonalosti.

Lidé kolem vás: Mnozí lidé ve vašem okolí k vám mohou vzhlížet. Někteří vám však vaše úspěchy závidí a nedokážou zcela jasně vidět, kolik jste se toho pro ně nadřeli. Mohou mít pocit, že máte prostě štěstí. Jiní zase snadno přehlédnou, kolikrát jste jim už pomohli.

Měsíc

Jací jste: Měsíc obvykle zaujme tvůrčí a citlivé osoby. Máte bohatou fantazii a velké srdce. Občas vám připadá, že je těžké najít někoho, kdo by vás pochopil. Částečně ale víte, že je to tak trochu i vaše chyba – jen tak někoho k sobě totiž nepustíte.

Vaše nedostatky: Máte rádi svůj klid a někdy ho upřednostníte před přáteli, které to může mrzet. Přes všechny své představy a tvůrčí plány pak občas můžete zapomínat na povinnosti.

Lidé kolem vás: Spousta lidí vás skutečně tak úplně nechápe. Někomu můžete připadat nezodpovědný kvůli věčnému odkládání, někomu přecitlivělý, protože okolní svět vnímáte velmi pozorně. Jakmile vás ale někdo pozná a zjistí, jak s vámi jednat, zjistí, že dovedete být opravdu věrný kamarád.

 

Surfař

Jací jste: Jste požitkář, který žije přítomným okamžikem. Vašim cílem je co nejvíc si užívat života. Žijete podle hesla, že minulost už nikdo nezmění a budoucnost se ještě nenarodila. Berete život tak, jak přichází a i těžké časy dokážete projít s obdivuhodnou lehkostí.

Vaše nedostatky: Občas můžete být příliš lehkomyslný. Dejte si pozor, aby vás v práci vnímali jako dostatečného profesionála.

Lidé kolem vás: Skoro s každým vycházíte dobře. Není pro vás složité navazovat nové kontakty a lidé si vás snadno oblíbí. Mnohým dost možná imponuje vaše pozitivní energie.

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme