To je situace! Nevěsta po svatbě zjistila, že se vdala za svého zazobaného dědu! Rozvod?

17. prosince 2019·Zábava·Redakce

Jackpot! Dědula vyhrál v loterii miliony a ještě si nabrnknul dvacítku, co víc si před sedmdesátkou přát. Svoji vyvolenou požádal o ruku a zaplatil luxusní svatbu. Jenže po sňatku se shodou okolností ukázalo, že ona dvacítka je tak trochu jeho pokrevní příbuzná - vzal si vlastní vnučku. Jak tohle dopadlo?

Život má neuvěřitelný smysl pro humor! Nejmenovaný osmašedesátiletý muž z Floridy vyhrál před pár lety miliony dolarů v loterii Powerball. Začal žít nový život, rozvedl se a našel si o čtyřicet let mladší krasavici. Byla to prý láska na první pohled, proto milenci se svatbou neotáleli.

Pár měsíců po svatbě ale přišel šok. Když si mladá paní prohlížela staré fotky svého postaršího manžela, všimla si, že na jedné z nich je i její otec. Nakonec se ukázalo, že její otec je synem manžela.

Určitě se ptáte, jak k téhle neuvěřitelné náhodě mohlo dojít. Bohužel úplně jednoduše. Žena se se svým otcm nestýkala, protože ji vyhodil z domu, když na střední otěhotněla. I on byl ale z rozvrácené rodiny. Když byl malý, jeho matka odešla od manžela a děti svého otce (hlavního hrdinu příběhu milionáře) už nikdy neviděly.

Z toho vyplývá, že mladá žena si vzala za manžela vlastního dědečka.

Rozvod ale nebude. “Zkrachovala mi dvě manželství a nehodlám přijít i o to třetí,” cituje nejmenovaného muže The Sun.

Pár sice se svým příběhem vyšel do médií, svoje identity ale manželé zveřejňovat nechtějí. Proč? Protože se dopouštějí incestu, který není pochopitelně legální.

Zábava - další články

Doporučujeme