Tohle VIDEO vás zabolí. Dívka si s pleťovou maskou strhla i obočí!

20. února 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Pro krásu se musí trpět! Tímto rčením se řídila i mladá dívka, která se rozhodla aplikovat si na obličej obzvlášť přilnavou pleťovou masku. Bohužel po jejím odstranění radost z krásně vyčištěné pokožky nahradily docela jiné pocity.

Genella  svádí dlouhodobý boj se svou špatnou pletí. Dvaadvacetiletá mladá žena proto už vyzkoušela různé typy pleťových masek. Nedávno se rozhodla pro aplikaci kosmetické masky z černého uhlí.

Postupovala přitom stejně jako obvykle. Nanesla si ji na tvář, nechala zaschnout a po patnácti minutách ji chtěla odstranit. Maska ale přischla tak silně, že odlepit ji z pokožky bylo pro mladou ženu doslova utrpení. Na videu, které pověsila na internet, je slyšet, jak sténá bolestí a její bratr Mark, který záběry natáčí, se jí u toho škodolibě směje. To nejhorší mělo však teprve přijít.

Poté, co si Genella masku sloupla, došla k děsivému zjištění. Spolu s nečistotami jí hmota z obličeje odstranila i většinu chloupků obočí! Filipínka však uznává, že si za to může sama. Prý si měla před použitím pozorně přečíst návod. V tom se doslovně píše, že na vlasy ani obočí se hmota nanášet rozhodně nemá. Naštěstí se mladé ženě po shlédnutí videa přihlásilo hned několik kosmetiček, které se rozhodly jí s jejím nově vzniklým problémem pomoci.

Zábava - další články

Doporučujeme