Únorový úplněk ve znamení Panny: Pozor si dejte na kritiku a určete si priority. Těšte se i na skvělý sex

22. února 2024·Zábava·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Druhý úplněk letošního roku nastane 24. února ve 13.30 a je ve znamení Panny. Citlivější jedinci mohou jeho vliv pociťovat tři dny před a tři dny potom. Říká se mu také sněžný, protože bývalo hodně sněhu a velká zima. To se ale letos zřejmě neuskuteční.

Energie Panny je jemná, ale velmi pečlivá a všem ukáže, že umí vrátit všechny na značky. Nikdo před jejím úkolem neuteče a to nejlepší je, co můžete udělat je to, že se hned pustíte do práce a nebudete odkládat svoje resty. A vzhledem k tomu, že předchozí úplněk se nesl v pozitivním duchu, ten současný bude v mnohem kritičtější atmosféře.

Ideální je nyní zapracovat na svém domově, ale i na svém životě. Mohou se projevit větší sklony ke kritizování a řešení toho, co se vám nelíbí a co vám nevyhovuje. Navíc také můžete věci více dramatizovat a nebude se vám chtít věci dořešit. Ale nakonec bude touha všechno dotáhnout silnější. Je také dobré mít na paměti, že s dobrou náladou jde všechno lépe.

Energií Panny považuje astrologie za pečlivou, pilnou, přesnou a pracovitou. Panna miluje pořádek, čistotu a jasné a dané události. Úplněk tak může projevovat zvýšenou potřebu pořádku a touhu mít všechno naplánované a pod kontrolou. Panny jsou jako zemské znamení velmi trpělivé, ale provází je určitá nervozita a úzkostnost. Proto postupujte krok za krokem, nikam zbytečně nespěchejte a pak dovedete zvládnout spoustu práce.

Nicméně vaše plány může zkomplikovat planeta Saturn, ale nesmíte se nechat případnými těžkostmi zastrašit. Pokud budete postupovat systematicky a nenecháte se rozhodit, všechno dopadne dobře a nakonec můžete být i mile překvapeni.

Čas úplňku je obvykle doba sklizně – co si kdo zasel, to také sklidí. Nejvíce budou sklízet Panny, Ryby, Býci a Vodnáři. Jedná se o úplněk v zemském elementu, takže ovlivní nejen Panny, ale i Býky a Kozorohy a také ty, kteří se narodili v prvním dekanu znamení.

Zajímavostí tohoto úplňku je konjunkce planet Venuše a Marsu pod kvadraturou Jupitera. Setkání dvou nebeských milenců tedy Venuše a Marsu umožní mnohým čerstvý vítr v partnerských vztazích, slibuje i skvělý sex. Problém je, že za nepříznivého vlivu Jupitera mohou mít mnozí tendenci přehánět a vyvolávat problémy kvůli každé maličkosti. Vaším úkolem tedy bude najít klid a balanc i ve vlastních citech. 

Zábava - další články

Doporučujeme