Berani, Váhy a Střelci. Která znamení budou mít v roce 2024 nejvíce štěstí?

3. ledna 2024·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

"Štěstí je muška jenom zlatá," zní slavná věta z filmu Škola, základ života. A je to pravda. Dá se jít štěstí naproti? Určitě ano, minimálně vám nyní prozradíme, která znamení budou mít štěstí letos nejvíce.

LEV

Budete se hřát na výsluní vlastního štěstí. Hvězdy vám předpovídají obrovský příval dobré a pozitivní energie. Nechybí vám sebevědomí a charisma. A tyto dvě vlastnosti vám vydláždí cestu k úžasným příležitostem, které si rozhodně nesmíte nechat ujít.

VÁHY

Pro vás se rok 2024 ponese ve znamení rovnováhy, harmonie a světla, za kterým se vyplatí jít. Čeká vás dvanáct nádherných měsíců, kde budou hrát prim krásné mezilidské vztahy a osobní růst. Štěstí si k vám najde cestu vlastně samo, máte se určitě na co těšit.

STŘELEC

Připravte se na to, že rok 2024 bude pořádná jízda. Od ledna do prosince se prostě nezastavíte a budete v jednom kole. Čeká vás neskutečné množství skvělých zážitků a vy sami budete plní energie a nadšení, protože vás to bude neskutečně bavit. Váš optimismus k vám přinese štěstí jako magnet.

VODNÁŘ

Letos začnete hledat zcela nové cesty ke svému štěstí. Vaše vynalézavá duše bude zářit a vzkvétat a budete plní nadšení do všeho. Je čas dát prostor skvělým nápadům a sledovat, jak se štěstěna objevuje tam, kde byste ji rozhodně nečekali.

RYBY

Všichni o vás vědí, že jste snílci, kteří mají hlavu v oblacích. Ale právě tato vaše charakterová vlastnost vás přivede ke štěstí. Hvězdy vám předpovídají rok, kdy vám vaše kreativita a intuice pomůže k radostným objevům. Ponoříte se do hlubin vlastní představivosti a naleznete díky tomu vnitřní klid.

Životní styl - další články

Doporučujeme