VÁNOČNÍ KAMEŇÁK

21. prosince 2015·Zábava·Redakce

Přijďte se podívat na páté pokračování série Kameňáků.

 Spěchejte do kin na premiéru Vánoční Kameňák. Páte pokračování Kameňáku jde do kin již tento týden od 3.12.2015.

O filmu:

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana (Václav Vydra), který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Ten se svým spolupracovníkem – tajemníkem úřadu (Jan Antonín Duchoslav), rozhodne postavit na hoře Říp skokanský můstek. Z toho důvodu jedou za prezidentem republiky, který je často opilý a o úřad se vůbec nezajímá. Nejdříve dorazí za mluvčím prezidenta (Ladislav Hruška), se kterým se poté domluví a jdou svůj nápad navrhnout prezidentovi, který, jak jinak, nebude zrovna ve střízlivém stavu..

Zdá se ale, že se Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu plán na stavbu můstku chtějí zhatit. Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kamejkový mumraj.

Režie: F. A. Brabec

Scénář: Marcel Bystroň

Kamera: F. A. Brabec

Hudba: Marcus Benois Tran

Hrají:

Václav Vydra nejml., Jan Antonín Duchoslav, Ladislav Hruška, Hana Čížková, Dana Morávková, Václav Upír Krejčí, Milan Pitkin, Martin Dejdar, Alice Bendová, David Gránský, Valérie Zawadská, Ladislav Županič, Vincent Navrátil, Václav Glazar, Petr Vondráček, Jiří Krampol, Hana Křížková, Liliana Malkina, Jiří Pomeje, Dagmar Křížová

 

Sázka:

Chcete vidět Walda Gang zpívat bez kalhot? Je to jen ve vašich rukách.

“Jestli tento klip bude mít do Vánoc milion zhlédnutí, tak my to klidně odehrajeme nazí,” sdělili zpěváci s dodatkem, že jsou prostě rockeři. Tak co vy na to? Tak začněte klikat a sledovat!

Walda Gang & Eliška Bučková – Ježíšek

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme