VIDEO: Chlapec se rozplakal, když po měsíci uslyšel otcův hlas

8. dubna 2018·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Devítiletému chlapci z Brazílie pomohlo ve sbírce několik lidí, aby si mohl dát opravit naslouchátko, bez kterého by jinak nic neslyšel. Rodina proto natočila dojemné video, v němž má chlapec obrovskou radost, když mu jeho otec opravené naslouchátko dává zpět do ucha, aby všem poděkovala za jejich podporu.

Luiz Gustavo da Silva se narodil jako hluchý. Ve věku tří let dostal naslouchátko, díky němuž mohl alespoň něco málo slyšet. Jenže po šesti letech vypovědělo službu. Když rodina chtěla naslouchátko reklamovat, zjistila, že už je pozdě. Navíc náklady na opravu byly mimo její rozpočet. Chlapec tak na několik dní přišel o sluch.

Když se o tom dozvěděla Luizova učitelka, přesvědčila několik místních lidí, aby chlapci na opravu přispěli. Třebaže někteří lidé o Luizovi slyšeli poprvé v životě, jeho příběh je dojal a darovali mu nějaké peníze. Nakonec to netrvalo ani měsíc a naslouchátko mohlo být díky finančnímu daru opraveno.

Rodina radost svého chlapce, jenž mohl po měsíci opět slyšet, natočila a zveřejnila na internetu jako poděkování všem, kteří rodině a zejména chlapci pomohli.

Zábava - další články

Doporučujeme