Tomu se říká čerstvá ryba. Muži jeho jídlo na talíři zamávalo

3. ledna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

K tradiční japonské kuchyni nějaká ta syrová ryba zkrátka neodmyslitelně patří. Co když je ale čerstvá až moc? Na tohohle strávníka jeho sushi zamávalo!

Asi každý zákazník restaurace by chtěl, aby suroviny pro přípravu jeho jídla byly čerstvé. V případě syrového rybího masa, jaké se používá v japonské kuchyni, to platí dvojnásob. Kdo by chtěl jíst zkaženou neuvařenou rybu? Jenomže občas i té čerstvosti může být příliš!

Anonymní strávník jedné sushi restaurace sdílel na internetu video, na kterém na něj jeho sushi zamávalo přímo z talíře. Nejprve se chapadélko začalo mírně hýbat, pak se zdá, že jeho nervy reagují na dotek jídelní hůlkou. Záběry pochází z pobočky oblíbeného restauračního řetězce Suchiro Suchi města Kishiwada v prefektuře Ósaka.

Strávník, který si mávající suši objednal, prý požadoval jídlo připravené z živočichů, kteří do restaurace dorazili ještě naživu. Vzhledem k přátelskému pozdravu svého jídla si tak mohl být jistý, že restaurace požadavek dodržela. Ačkoli spoustu lidí by po takové interakci zřejmě přešel hlad, tento zákazník si svou objednávku vychutnal do posledního sousta. Žádnou stížnost prý nepodal, protože jídlo bylo naprosto vynikající.

Zábava - další články

Doporučujeme