Vyděšená matka přivezla dceru k lékaři s podivnou skvrnou v ústech. Její původ všechny odboural

24. června 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook

Asi každý rodič občas propadne panice, jen aby posléze zjistil, že přehání. Vyprávět by o tom mohla maminka z Anglie, která si všimla, že její dcera Bella má v ústech podivný tmavý flek. Když nešel setřít ani vyčistit, okamžitě s dcerou letěla k lékaři. Když ovšem po sérii testů vyšla najevo pravda, matka se málem propadla hanbou.

Darian Depreta si hrála se svou dcerou ve věku batolete, když si všimla tmavého flíčku na patře dítěte. Skvrna nešla setřít ani umýt a tak v panice zalarmovala všechny blízké, kteří by jí mohli poradit. Okamžitě také zatelefonovala do nemocnice a domluvila vyšetření lékařem.

Když potom se svou holčičkou přijela, nijak jejím obavám nepomohl ani fakt, že zdravotníci projevili nepokryté zmatení. S něčím takovým se prý ještě nesetkali. Po ujištění, že nemůže jít o mateřské znaménko, protože skvrnu holčička v puse dosud neměla, objednali dívku na vyšetření ke dvěma různým specialistům.

Pravý původ skvrny však nakonec zjistili ještě dříve, než došlo na složité testy. Flíček nebyl ničím jiným, než pozůstatkem kartonové krabice, kterou dítě dříve žužlalo, a který se dívce přilepil k patru a nechtěl povolit.

Zahanbená maminka se se svým zážitkem podělila na Facebooku. “Už se do té ordinace nemůžu nikdy vrátit. Brečela jsem smíchy dobrých 5 minut v kuse,” svěřila se.

Zábava - další články

Doporučujeme