Zakáže EU točené pivo a vdá se biatlonistka Soukalová? Bizarní sázky pro rok 2016

1. ledna 2015·Zábava·Redakce

Bookmakeři sázkových kanceláří podle tradice spojili přelom roku s vypsáním kurzů na netradiční sázky. Například lze vsadit na to, že se Aleš Hušák znovu stane šéfem Sazky nebo že Evropská unie zakáže prodej točeného piva v České republice.

U společnosti Fortuna lze vsadit v kurzu 30:1, že se v roce 2016 Aleš Hušák znovu stane členem vrcholového managementu Sazky. Nízký kurz (2:1) pak nabízí na možnost, že v základní sestavě fotbalové Slavie v 1. lize nastoupí hráč čínské národnosti. Fortuna rovněž považuje za jasnou tutovku (1,15:1), že rok 2016 přinese podobně horké léto jako ten letošní. A na to, že Daniel Křetínský prostřednictvím svého EPH koupí jadernou elektrárnu Dukovany, vypsala Fortuna kurz 50:1.

Ani bookmakeři Chance se nenechali zahanbit. Podle nich je nejpravděpodobnější, že britský královský pár Kate a William oznámí početí svého již třetího potomka (4:1). A vypsali kurz 10:1 na to, že v roce 2016 do Německa dorazí další milion uprchlíků. Že by se ale německou Miss stala v roce 2016 dívka muslimského původu, absolutně nevěří (kurz 1000:1). A možnost, že se po odchodu Karla Schwarzenberga rozpadne TOP 09, ohodnotili kurzem 30:1.

Guvernérem České národní banky se podle Chance stane někdejší premiér Jiří Rusnok s kurzem 2:1. Naopak na to, že by se prvním mužem ČNB stal třeba Viktor Kožený je vypsán kurz 3000:1. Podle Chance se v příštím roce velmi pravděpodobně dočkáme sportovní svatby mezi biatlonistkou Gabrielou Soukalovou a badmintonistou Petrem Koukalem (3:1). Naopak pokud někdo věří, že by hokejista Jaromír Jágr ve svých 44 letech pověsil profesionální brusle na hřebík, může si vsadit v kurzu 10:1.

V Tipsportu lze vsadit třeba na to, že Evropská unie zakáže v Česku prodej točeného piva (800:1). Z domácích událostí je to například pád vlády (20:1), vstup čínského investora do Agrofertu (17:1) nebo rezignace prezidenta Miloše Zemana (300:1).

Zábava - další články

Doporučujeme