Zapálit dům, sbalit kufry! Tohle VIDEO svlékajícího se pavouka děsí arachnofoby

8. ledna 2018·Zábava·Redakce

Zdroj: Youtube

Na Facebooku se před nějakým časem objevila nahrávka, na které pavouk obrovských rozměrů „shazuje“ svou starou kůži. Toto video se během malé chvíle stalo virálním. Za 3 dny ho zhlédlo téměř 700 tisíc lidí.

Video pořídila Australanka Sandra Adaway. Na záběrech je maloočka při shazování vlastní kůže. Pavouk se ze své bývalé tělesné schránky vrtí a souká. Není to nic neobvyklého, příroda je přece plná překvapení. Video má ale zvláštní mimozemský nádech. Po celém procesu si žena myslela, že je pavouk mrtvý. Ležel totiž nehybně asi pět minut. „Naštěstí“ bylo zvíře v perfektní kondici.

Není moc lidí, kteří by takto komentovali svoje setkání s maloočkou. Ti z nás, kteří jsou obrnění vůči těmto narušitelům domácí pohody, si tato setkání velice užívají.

„Wow, vždycky nacházím jen jejich odpadlou kůži. Nikdy se mi nepodařilo je při tom vidět,“ napsal muž do komentářů pod video.

„Mám maloočku loveckou, které říkám Heather. Sdílíme spolu dům, ale tohle se mi nikdy nepovedlo,“ přidal do diskuze další z fanoušků.

„Proboha vy jste se nebála, že na vás ta potvora skočí?“ pochybovali arachnofobové v komentářích. Není se však čeho bát. I přes svůj pro někoho odporný vzhled je maloočka pro člověka neškodná. Může se ale stát, že se v ohrožení pavouk bude bránit. Jeho jed je sice pro člověka slabý, ale i tak by zranění bylo značně nepříjemné.

Tito obří pavouci se převážně nacházejí v teplejších oblastech. Nedávno se uživatelé sociální sítě Reddit pobavili u příspěvku muže, který měl tohoto pavouka pod postelí a ptal se o radu. Mimo spálení domu a odstěhování se na Sibiř se objevila také rada: „Prostě se s tím smiř. Přišel tvůj čas. Nebojuj s tím.“

A co vy? Bojíte se pavouků?

Zábava - další články

Doporučujeme