Žena se chce nechat kryogenicky zmrazit i se svým psem. Ten má ale jiný názor!

7. března 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reprofoto ITV

Žena jménem Debbie Fleming z USA má skutečně nevšední plány na to, jak se po smrti vypořádat se svými ostatky. A do své vize budoucnosti neopomíná zahrnout ani svou věrnou fenku. Debbie totiž obě plánuje nechat kryogenicky zmrazit - v naději, že je vědci z budoucnosti opět přivedou k životu.

Internet zaujal příběh Američanky, která svého psa miluje skutečně až za hrob. Jak se však zdá, ten má na celou záležitost trochu jiný názor. Debbie Fleming (55) se svou fenkou Sherry objevila v pořadu This Morning na ITV, kde uvedla, že má v plánu sebe i Sherry nechat po smrti kryogenicky zmrazit.

“Řekla bych, že 100 let zpátky nás ani nenapadlo, že budeme transplantovat srdce, a nyní podívejte, transplantujeme, klonujeme, co my víme, co přijde za pár stovek let,”argumentovala Fleming v rozhovoru vedeném přes videohovor.

Na otázku, jaká podle ní bude budoucnost, však žena jasnou odpověď nemá. “Určitě to bude jiné,” odpověděla. “Nepřemýšlím o tom pořád, ale bylo by to hezké. Je to pěkná představa, vrátit se, tak proč ne?” zamyslela se Fleming.

Američanka doufá, že jakékoli škody, které její i Sherryino tělo potkají, bude možné opravit s pomocí nanotechnologií. Jakmile se však rozhovořila na toto téma, Sherry jí okamžitě seskočila z klína a způsobila tak internetovou senzaci.

“Není divu, že ten pes seskočil, zřejmě si řekl ‘Kašlu na to, jdu pryč, nezkejsnu s touhle bláznivou ženou napořád,'” napsala například jedna divačka na Twitter. “Ten pes s ní nechce být ani teď, co teprve na věčnost,”napsala další. “Ten pes chce utéct! Doufal, že smrt pro něj bude únikem od ní a teď s tou bláznivkou bude muset být navždy. Kryo je jen způsob, jak živí mohou bohatnout na mrtvých pomatencích,” myslí si další diskutující.

Debbie Fleming svým nápadem hodlá následovat svého otce, který se nechal zmrazit již v roce 2013. Její matka i sestra však podobný způsob uchování razantně odmítly. Podle Debbie její otec říkával, že pokud se nechají pohřbít či zpopelnit, je šance, že se znovu setkají, nulová. V případě zmrazení tu však stále alespoň malá šance je.

Zábava - další články

Doporučujeme