Žena se chce provdat za letadlo. Prý s ním má vztah na dálku už šest let

26. ledna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook / Michèle Köbke

Říká se, že láska si nevybírá. Někdy nám dokáže pořádně zkomplikovat život, změnit své city je ale prakticky nemožné. Němka jménem Michele Kobke (30) z Berlína by o tom mohla vyprávět. Spřízněnou duši totiž nalezla v letadle Boeing typu 737-800, se kterým plánuje svatbu.

Michele Kobke z Berlína by se po šesti letech vztahu na dálku ráda vdávala. Potíž ovšem je, že jejím vysněným není žádný muž ani žena, ale letadlo.

Ženu okouzlil Boeing 737-800, který poprvé spatřila v březnu roku 2014 na letišti Berlín-Tegel. Byla to tehdy prý křídla a trysky, co Michele nepřekonatelně okouzlilo. Více než pět dlouhých let mohla svou lásku vídat pouze přes sklo letištních oken, její city ale prý nezmizely.

V září 2019 přišel zlom – žena mohla za letadlem, kterému přezdívá “Schatz”, tedy česky “zlatíčko” přímo do hangáru. Tam dopravní prostředek políbila a dokonce mu směla vyšplhat na křídlo. Příští schůzku plánuje Michele 18. března v nizozemském Amsterdamu.

Enjoy this moment with my 737 ❤️ #737 #boeing737lover #737lover #737800 #boeing #klm #avgeeks #aviation #737nglovers #737ng #avgeek

Zveřejnil(a) Michèle Köbke dne Čtvrtek 23. ledna 2020

Když se poštěstí, chtěla by se mladá Němka za předmět své lásky provdat. Ačkoli její blízcí o jejím vztahu vědí, příbuzní prý s přítomností na obřadu nepočítají. To ale Michele srdce neláme – přeje si jen malý, intimní obřad, na který plánuje namísto bílých šatů obléci černé kalhoty a sako.

Ačkoli může znít většině lidí příběh mladé ženy skutečně podivný, není zdaleka sama, kdo trpí tzv. objektofilií. Jedná se o sexuální deviaci, kdy je jedinec silně přitahován k neživým předmětům a může k nim pociťovat i romantickou lásku.

Zábava - další články

Doporučujeme