Žena si na cizí svatbu chtěla vzít tyto šaty! Internet jí pořádně naložil

6. května 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Když přijde na cizí svatby, člověk by měl dodržet jen několik málo pravidel, pokud zrovna není stanoveno jinak. Stačí se vyvarovat ošacení, které působí smutečně, neodpovídá slavnostnímu duchu situace a nebrat si na sebe dlouhé bílé šaty. Jenomže přesně to měla jedna nejmenovaná žena v plánu. Když potom na internetu požádala o radu ohledně líčení a účesu, dostala pořádnou čočku. 

Když se nejmenovaná žena chystala jako host na svatbu, svůj outfit si chtěla pořádně vyšperkovat. Sdílela proto na internetu fotografii svých šatů a požádala o radu, jaký účes a líčení by se k nim perfektně hodily.

Místo těchto rad se jí však dostalo úplně jiných. Podle diskutérů si totiž horší šaty vybrat nemohla. Bílá krajková sukně sahající až na zem nápadně připomíná svatební oděv nevěsty a řada lidí by ji podle komentujících mohla na svatbě zaměnit za tu nejdůležitější dámu večera.

“SAKRA NE. Pokud v tomhle půjde na svatbu, měla by počítat s tím, že ji nechají vyvést. Vypadá jako nevěsta a 100% plánovala ukrást pozornost. Opravdu doufám, že není důležitou osobou pro kohokoli, na jehož svatbu se chystá. Pokud tedy pořád je,” nešetřil ji například jeden komentující.

Zdroj: Facebook

“Jak těžké může být vybrat si doslova jakékoli jiné šaty?” ptá se nechápavě další. “Tohle jsou svatební šaty,” míní další člověk. “Neexistuje žádná výmluva pro to, aby si člověk tohle vzal na svatbu někoho jiného,” kroutí hlavou jiný diskutující.

“Ne, tohle naprosto spadá do kategorie svatební šaty. Taky nejsem fanoušek skálopevného dodržování pravidla ‘nenoste bílou na svatbu’, ale buď je úplně na hlavu, nebo podlá, protože vypadá jako nevěsta,” opřela se do svatebčanky další žena.

[totalpoll id=”300817″]

Zábava - další články

Doporučujeme