Zločin ve škole: Kdo z žáků zabil vyučujícího? Otestujte se na záludné hádance

30. října 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: 7 Second-Riddles

Možná jste si tím také prošli. Leckterý žák ke svým učitelům příliš sympatií nechová a někdy by je - s nadsázkou řečeno - nejraději zabil. V téhle třídě ale k fatálnímu zločinu došlo doopravdy. Dokážete zjistit, který ze školáků je vrah?

Věnovat pozornost detailům a umět je správně číst, to je základní dovednost potřebná pro každého detektiva. Život ale dokáže člověk pořádně usnadnit i v případě, že zrovna žádný zločin neřeší. Potrénujte své dedukční a pozorovací schopnosti a vyzkoušejte se u této záludné hádanky.

Na obrázku vidíme trojici žáků ve třídě, před kterou leží zavražděný učitel. Ačkoli vypadají poměrně neškodně, jeden z nich má pedagogovu smrt na svědomí. Dokážete správně určit, který z nich to je? Pokud jste správný detektiv, mělo by vám na to stačit 5 vteřin. Pořádně si prohlédněte situaci a věnujte pozornost všem detailům.

Na konci článku naleznete řešení.

 

 

Řešení

Vrahem není nikdo jiný, než chlapec v červeném tričku. Kromě toho, že se na něm snadno skryjí stopy od krve, ho prozrazuje ještě jedna věc. A tou je vyndaný penál. Žádný jiný student totiž pouzdro po ruce nemá.

 

Zdroj: 7 Second-Riddles

Zábava - další články

Doporučujeme