Znají recept na krásu! Herečky z telenovel 90. let nestárnou, jsou stále nádherné

8. února 2022·Zábava·Barbora Turková

Natalia Oreiro (Zdroj: Profimedia)

Divoký anděl, Esmeralda, Rosalinda nebo Kassandra. Telenovely byly v České republice na konci devadesátých let a na začátku nového tisíciletí neskutečně populární. Jak dnes vypadají hlavní hvězdy těchto počinů? Zjišťoval Svět ženy.

Esmeralda

Zřejmě nejznámější telenovela 90. let byla Esmeralda. Slepá dívka se zamiluje do úspěšného plastického chirurga Josého Armanda. Roli Esmeraldy ztvárnila mexická herečka Leticia Calderón, která se v telenovelách objevovala od 14 let. Právě tato postava jí ale otevřela dveře do celého světa a i dnes patří mezi nejpopulárnější mexické herečky. Zůstala věrná svému žánru a od dob Esmeraldy natočila další podobné seriály. Žádný z nich ale nebyl tak úspěšný. Herečka nicméně i tři roky po padesátce vypadá naprosto fenomenálně.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lety Calderón (@letycalderon79)

Rosalinda

V roce 1999 byl natočen seriál Rosalinda, který se těšil velké oblibě. Hlavní roli ztvárnila mexická herečka a zpěvačka Thalía, celým jménem Ariadna Thalía Sodi Miranda, která se původně věnovala baletu. Když ale viděla, jaký úspěch mají její starší sestry, rozhodla se, že hraní zkusí také. Začala jako sborová zpěvačka, pak se pustila do sólové kariéry. Pro Rosalindu také nazpívala úvodní skladbu.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

Divoký anděl

Žádná jiná telenovela neměla v České republice větší úspěch než Divoký anděl. Hlavní postavy Iva (Facundo Arana) a Milagros (Natalia Oreiro) divákům přirostly k srdci. Natalia měla od dětství jasno, že chce být herečkou. Nejprve začala v reklamách, pak se začala objevovat v telenovelách. Přelomovým byl Divoký anděl, který se vysílal ve 27 zemích a herečce přinesl úspěch, slávu a nové příležitosti. Prosadila se i jako zpěvačka. Letos oslaví 45. narozeniny a je stále nebezpečně krásná.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Kassandra

Krásná Kassandra putuje s cirkusem z místa na místo, až jednoho dne potká bohatého Luise Davida, do kterého se bláznivě zamiluje. To je děj telenovely s názvem Kassandra. Tu si zahrála venezuelská herečka Coraima Torres. Seriál se vysílal ve 180 zemí světa a herečka se díky němu stala známou a populární. I ona je stále nádherná a šik.

View this post on Instagram

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Zábava - další články

Doporučujeme