Žena porodila vlastní vnučku. Nabídla se dceři jako náhradní matka

18. listopadu 2020·Články·Lenka Skrzeczkova

Breanna Lockwood a Julie Loving/Foto: Instagram ivf.surrogacy.diary

Breanna Lockwood (29) se společně s manželem, Austinem, pokoušela čtyři roky otěhotnět. Bohužel jim nebylo vlastní miminko přáno a tak se rozhodli pro neobvyklé řešení této složité situace. Na jejich zoufalou situaci se maminka Breanny, Julie Loving (51), nemohla dívat a nabídla jim, že miminko sama odnosí. V minulých dnech tak přivedla na svět zdravou vnučku.

Mladý pár se snažil otěhotnět. Po dobu čtyř let docházeli k odborníkům na početí, využili snad všechny metody, které moderní medicína je schopná nabídnout, ale marně. Po několika samovolných potratech nakonec Breanně lékaři oznámili, že její děloha není uzpůsobena pro vývoj dítěte. Na tuto zoufalou situaci se nemohla dívat matka Breanny, Julia, která se rozhodla pro netradiční řešení.

Julia sice měla za sebou už menopauzu, ale její tělo bylo schopné plod odnosit. Nejprve si pár myslel, že potencionální babička vtipkuje, ale opak byl pravdou. Následně lékaři Julii pomocí hormonální terapie vyvedli z menopauzy a aplikovali jí embryo Breanny a Austina do dělohy. Stala se tak náhradní matkou svého vlastního vnoučete.

View this post on Instagram

A post shared by Breanna Lockwood (@ivf.surrogacy.diary)

Později se rodina rozhodla svůj příběh zveřejnit na sociální síti a dodat tak odvahu mnoha jiným párům, které mají problémy s početím. “Jsme vděční za svou matku a za to, že nám byla dopřána tato příležitost,” napsali Lockwoodovi na Instagram.

Během těhotenství pár potencionální babičce pomáhal. Následně porod neprobíhal úplně hladce, vzhledem k věku rodičky, ale holčička se narodila zdravá. Dostala jméno Briar Juliette Lockwood. Celá rodina je tak ráda za šťastný konec a společně se těší z narozeného miminka.

Foto: Instagram ivf.surrogacy.diary

 

Články - další články

Doporučujeme