Žena poslala muži téměř 160 tisíc zpráv. Z tvých ledvin si udělám sushi, napsala mu

13. ledna 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Jacqueline Ades/instagram

31letá Američanka byla zadržena poté, co muži jejího života poslala několik desítek tisíc sms zpráv, které byly i výhružné. Žena se k muži i přes soudní zákaz dokonce i vloupala. Ve zprávách mu mimo jiné napsala i to, že se chce vykoupat v jeho krvi.

Jacqueline Ades z Arizony poznala muže svých snů přes seznamku. Když se poprvé setkali, Jacqueline věděla, že je to muž, kterého hledala. Podle policie mu hned po skončení rande začala psát několik zpráv.

V červenci 2017 ji dokonce museli z mužova pozemku vyprovodit policisté. V tu chvíli bylo jasné, že je Jacqueline mužem vskutku posedlá. Policisté navíc zjistili, že mu od první schůzky poslala 65 tisíc SMS zpráv.

Jak se ale ukázalo, nebylo to vůbec finální číslo. Z policejních dokumentů totiž vyplynulo, že 31letá žena poslala během deseti měsíců 159 tisíc SMS zpráv, z nichž některé byly nejen pikantní, ale také výhružné. “Z tvých ledvin bych si udělala sushi a hůlky bych z tvých kostí od prstů,” napsala mu v jedné ze zpráv. “Co bych asi tak udělala s tvou krví? Vykoupala bych se v ní,” stálo v další textové zprávě.

Jednou se dokonce k muži vloupala. Terorizovaný muž ji objevil ve své koupelně naloženou ve vaně, navzdory vydanému soudnímu zákazu styku. Posléze se v jeho zaměstnání vydávala za jeho manželku. Když se o tomto incidentu dozvěděla policie Paradise Valley, která aktivity Jacqueline monitorovala, znamenalo to pro ženu konečnou, protože si pro ni přišla policie.

Podle policistů jevila žena při výslechu znaky duševní nemoci. “Myslela jsem si, že jsem potkala svou spřízněnou duši a že budeme dělat všechno, co dělají ostatní páry. To se však nestane,” uvedla zhrzená žena v interview, které poskytla ve vazbě. V únoru ji čeká soud.

Články - další články

Doporučujeme