Čím dál více lidí si do cereálií přidává kostky ledu. Podivný trend začal hudebník z Kiss

9. ledna 2020·Jídlo a pití·Barbora Pisingerová

Foto: Twitter

Po internetu se šíří podivný nový trend: čím dál více lidí se přiznává, že si do svých cereálií s mlékem přidává také kostky ledu. Zatímco podle jedněch jde o neuvěřitelné barbarství, jiní si neobvyklý způsob servírování nemohou vynachválit.

Když přijde na jídlo, máme každý rád něco jiného. Známe to i ze svých vlastních rodin – zatímco jeden člen domácnosti některý pokrm naprosto miluje, jiný mu nemůže přijít na jméno. Už dlouho ale lidi žádné jídlo nerozdělovalo tak, jako cereálie s kostkami ledu.

Čtete správně, právě to je totiž nový trend, ke kterému se postupně hlásí čím dál více lidí. A nepřišel s ním nikdo jiný, než samotný Gene Simmons (70), baskytarista z legendární skupiny Kiss.

“Dáváte si ještě někdo další kostky ledu do svých cereálií?” zeptal se na Twitteru 2. ledna a připojil foto jako důkaz, že to myslí vážně.

Příspěvek si vysloužil více než 32 tisíc lajků, přes 6 tisíc sdílení a tisíce lidí ho i okomentovaly. “Víte… Kdybyste zmrazil mléko do kostiček a dal si do cereálií zmražené mléko, pak by to mohl být dobrý nápad. Ale normální kostky ledu? To vážně ne, na vodnatém mléku není vůbec nic dobrého,” vyjádřil se například jeden z nich. “Mléko je chlazené z nějakého důvodu, vy monstrum,” vzkázal hudebníkovi další.

Do diskuze se zapojil dokonce i Geneův syn Nick Simmons. “30 let. 30 let ho sleduji, jak tohle dělá. Tohle je můj život,” posteskl si.

Ne každý ale Simmonsův způsob odsuzoval. “Jsem skutečný člověk a dělám tohle už 35 let,” napsal muž jménem Scott. “Pokud je led v cereáliích špatný, nechci to dělat správně,” svěřil se další.

A někteří se s trendem dokonce po vzoru slavného hudebníka rozhodli začít. “Právě jsem si dala led do cereálií. Vždycky jsem to chtěla zkusit a je to úžasné,” pochlubila se mladá maminka z Austrálie.

 


Jídlo a pití - další články

Doporučujeme