Chcete dárky z e-shopu do Vánoc? Dnes máte poslední šanci!

19. prosince 2014·Životní styl·Luboš Procházka

Letošní Vánoce budou zase o něco štědřejší, než ty loňské - krize - nekrize! Alespoň díky nákupům přes internetové obchody. Máte ale nejvyšší čas na objednání dárků! Podrobnosti se dozvíte uvnitř článku.

Pokud chcete dárek objednat přes internetový obchod, máte poslední šanci. Česká pošta tvrdí, že aby vám zboží přišlo do úterý 23. prosince, je potřeba ho objednat nejpozději dnes – v pátek 19. prosince. Později obednané zboží by vám prostřednictvím “Pošty” přišlo až po Vánocích. E-shopy si i tak mnou ruce.

Plácli jsme se přes kapsy

“Nárůst celkových obratů je asi 15 procent,” řekl Frekvenci 1 Jen Vetyška, výkonný ředitel Asociace pro elektronickou komerci. “Vzhledem k tomu, že ceny jsou u některých segmentů nižší, by se dalo říct, že Češi zřejmě nakoupí až o 25 procent více. Běžný Čech nakupující přes internet uvádí, že letos za vánoční dárky utratil nebo utratí dva až pět tisíc korun.”

Hračky, oblečení, kosmetika

Letos je opět v kurzu elektronika (počítače, tablety, chytré telefony). “Před Vánocemi jsou to ale letos nejvíc hračky, také oblečení, hobby zboží, kosmetika a parfémy”, dodal Vetyška.

Životní styl - další články

Doporučujeme