Chcete nakupovat online v Německu nebo do Německa prodávat? McPošta vám pomůže.

8. července 2016·Životní styl·Redakce

Rádi byste nakupovali zboží pro sebe, svoji firmu nebo eshop v Německu, případně jinde v zahraničí? Nebo chcete naopak do Německa prodávat? Je ale problém v drahé dopravě?

Německý trh je opravdu obrovský a tomu odpovídá i široká nabídka a kvalita zboží. Německo navíc vyniká vysokou kulturou obchodních vztahů a klade velký důraz na ochranu kupujících. Ceny výrobků jsou zde zároveň mnohdy nižší než při nákupu v České republice a proto se při nákupech v Německu dají ušetřit nemalé peníze. Nákupy v sousedním Německu mohou být proto výhodné nejen během sezónních výprodejů, ale i v průběhu celého roku.

Mnohdy ale dojde k tomu, že v okamžiku, kdy zákazník najde to pravé zboží za výhodnou cenu, následuje nemilé překvapení. Problém totiž nastává ve chvíli, kdy německý prodejce nebo eshop nezasílá zboží do zahraničí nebo do České republiky a nákup lze provézt jen s německou doručovací adresou. A právě s řešením tohoto problému přichází služba McPosta.cz.

McPosta.cz poskytne nakupujícím adresu svého německého skladu, ze kterého následně zásilku přepošle kamkoliv do České republiky nebo na Slovensko. Zboží přepošle na vaši adresu nebo doručí na poštu, GeisPoint nebo výdejní místo Zásilkovny. Ceny za tyto služby jsou navíc velmi zajímavé. Například přeposlání balíku o hmotnosti 2kg do České republiky stojí pouze 114 Kč (podrobnější ceník zde). McPošta může navíc spojit více zásilek do jednoho balíku a zákazník tak ušetří za poštovné.

Nově navíc nabízí McPošta zasílání i opačným směrem, tedy z Česka a Slovenska do Německa, případně jinam v EU a ve světě.

Levné zasílání směrem do Německa je tak zajímavou možností nejen pro eshopy nebo firmy, které by chtěly nabídnout prodej svého zboží také německým zákazníkům. Například zaslání 3kg zásilky do Německa stojí pouze 150 Kč! 

Tak co, že byste si nákup v Německu také vyzkoušeli … nebo naopak začali na velkém německém trhu rovnou prodávat?

McPosta.cz – nejlevnější doprava zásilek z Německa a do Německa!

Více na www.McPosta.cz

Životní styl - další články

Doporučujeme