Chcete změnit svůj život? Rok 2016 je ten pravý!

18. ledna 2016·Životní styl·Redakce

Co byste si chtěli splnit v roce 2016? Najít si partnera, změnit práci, zhubnout a udělat si konečně víc času na rodinu. Udělejte to právě letos!

Přelom a začátek roku je magické období, ve kterém věříme v pozitivní změny. I proto si dáváme novoroční předsevzetí.

Obsah předsevzetí se samozřejmě liší u každého člověka, ale jedno má většina společné: koncem ledna upadají v zapomnění.

Důvod je jednoduchý. Naplnit novoroční předsevzetí znamená něco v životě změnit. Například pokud chcete v novém roce zhubnout, musíte změnit své stravovací návyky a denní režim.

Udělat změnu ze zaběhnutého stereotypu není vůbec snadné. Nevěříte? Zkuste si zítra ráno vyčistit zuby druhou rukou. Uvidíte, že i taková maličkost bude velmi náročná. A co teprve, když chcete změnit práci! Už jen při pomyšlení na takovou změnu máme nepříjemný pocit!

Pokud se nenaučíme změny přijímat, nikdy nebudeme žít podle našich představ. Za 20 let budeme mít stále stejnou postavu, chodit do stejné práce, nebudeme mít čas na rodinu, koníčky a stále jen počítat peníze, abychom do příštího měsíce vyšli.

A to bude daleko horší pocit, než to nepohodlí, které krátkodobě zažíváme, když měníme zaběhnuté vzorce.

Seznamte se s kampaní Rok změny 2016. Cílem kampaně je spojit lidi, kteří chtějí růst a pomůže  jim změny uskutečnit.

Už teď se můžete podívat na 3 krátké filmy, ve kterých odhalíte další příčiny, proč je změna tak náročná a jak se s ní vypořádat.

Životní styl - další články

Doporučujeme