Dámský klub: Cestujete na dovolenou i s domácím mazlíčkem?

27. května 2015·Životní styl·Redakce

Doba dovolených se blíží! Někteří mají kromě radosti z plánované dovolené i starost o své domácí mazlíčky. Kde tráví dobu vašeho volna vaši pejskové a kočičky? Dnes se tomuto tématu věnujeme v Dámském klubu Frekvence 1.

Že si nedovedete představit, že odjedete na dovolenou bez svého zvířátka? Tak ho vezměte s sebou. Ať už cestujete po Čechách nebo mimo republiku, nezapomeňte předem ověřit, zda můžete vzít mazlíčka s sebou do hotelu, případně kolik za to zaplatíte.

Pokud necestujete vlastním autem, pak to může být o něco komplikovanější. Letečtí dopravci mají pro přepravu zvířat stanovená přísná pravidla. Přeprava vlakem naopak bývá bez problému.

Hlídací „teta“ pomůže

Denně jste spolu, takže když jedete na dovolenou, pro chlupatého člena rodiny seženete hlídání. Dá se to pochopit. Chcete si odpočinout se vším všudy, tedy i od případného venčení.

Na druhou stranu, možná i váš domácí mazlíček spíš uvítá, že si bude pobíhat po zahradě u babičky, místo dlouhého procházení ulicemi Říma nebo místo smažení se na pláži.

 

Jak se na dovolenou s domácími mazlíčky nebo bez nich díváte vy? O tipy, názory a zkušenosti se s námi podělte už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme