Dámský klub hledá: Nejšílenější koníčky vašeho partnera!

2. října 2015·Životní styl·Redakce

Sbírá váš milý jedovaté pavouky nebo rozbíjí hlavou cihly? Nebo se věnuje něčemu ještě méně obvyklému? Dnes budeme neobvyklé koníčky řešit v Dámském klubu na Frekvenci 1.

Vášeň vede

Vašemu drahému je úplně jedno, jestli se na něj všichni dívají skrz prsty, odsuzují ho nebo se k němu kvůli neobvyklé zálibě otáčejí zády. Jeho hobby je pro něj vším, dělá mu radost, činí ho šťastným a tak to má být. Samozřejmě jen za předpokladu, že danou činností neohrožuje druhé. Pokud se jedná o neškodný koníček a vy ho v něm ještě podpoříte, bude jeho radost o to větší.

Věčný podivín

Když usínáte s představou, že ve vedlejším pokoji je spousta druhů exotických brouků, kterých se extrémně štítíte, pak vám partnerův koníček asi dost narušuje život. Pokud je to pro vás neúnosné, zkuste to s partnerem probrat.

Když to váš drahý pochopí, pak můžete spolu vymyslet řešení. Pokud se ale koníčku nechce vzdát, řešení musíte vymyslet sama. Buď můžete vyměnit partnera nebo se zkuste nad jeho neobvyklou zálibou povznést.

Mají moderátorky Dámského klubu zkušenost se šílenými koníčky partnerů?

Aneta: Měla jsem většinou úplně normální partnery, co žádné šílené koníčky neměli, spíše klasiku: hrabali se v autech, sbírali veterány, chodili na pivo, dělali nějaký ten sport… No a pak se v mém životě objevil Prince, který je už tak dost zvláštní a mystická postavičky, a ten má jasné hobby – nahání duchy a paranormální jevy :-). 

Markéta: Já myslím, že jsem vždycky měla tak trochu šílené partnery, kteří měli poměrně normální koníčky :-).

A jak jsou na tom vaši partneři s koníčky? Mají nějaké neobvyklé? Pochlubte se nám už dnes mezi 16. a 17. hodinou v Dámském klubu na Frekvenci 1. 

Životní styl - další články

Doporučujeme