Dámský klub: Jak byste trávili čas, kdybyste nemuseli pracovat?

25. listopadu 2015·Životní styl·Redakce

Asi jste se nenarodili u Rotschildů, takže chodíte denně do práce a jste rádi, když se vám podaří něco uspořit. Zkuste se zasnít a představte si, že byste měli peněz dost a nemuseli chodit do práce. Jak byste trávili svůj čas? Povídat si o tom budeme v dnešním Dámském klubu.

Těžká pohoda

Kdybyste měl tolik peněz, že byste nemuseli nic dělat, pak byste si jich možná náležitě užívali. V takové pozici může člověk třeba procestovat celý svět, jíst může v nejlepších restauracích, spát v luxusních hotelích, ale hlavně nemusí řešit pravidelné vstávání, směny a termíny uzávěrek a další pravidelné povinnosti, které běžně pracující člověk má.

Možná byste se věnovali koníčkům, na které jste do té doby neměli čas a užívali byste si života plnými doušky. Každopádně byste si volný čas nenechali vzít a naložili byste s ním dle vlastního uvážení.

Nohama na zemi

Možná jednou zdědíte pohádkové jmění nebo jste ho už zdědili? Pak už v takové situaci umíte chodit. Pokud vás peníze příliš nezměnili, pak asi zůstáváte stále tím běžným smrtelníkem, který chodí do práce. Tentokrát ne proto, abyste se finančně zabezpečili, ale proto, že chcete něco dělat, něčím zaměstnat své tělo a svou mysl. Pokud nemáte za potřebí vydělávat velké částky, pak je rozhodně nejvíc chvályhodné, když své síly vynaložíte na nějaký charitativní projekt.

Co by dělaly moderátorky Dámského klubu, kdyby nemusely pracovat?

Aneta: Cestovala, cestovala a pohodičkově si život užívala 🙂 Možná bych občas zašla otravovat pár bývalých šéfů do práce a jen tak se tam promenádovala 🙂

Markéta: Cestovala bych, malovala, dělala bych keramiku a to pořád dokola 🙂 AAAAAch 🙂

A jaký sen byste si splnili vy, pokud byste nemuseli pracovat? Prozraďte nám to už dnes mezi 16. a 17. hodinou v Dámském klubu na Frekvenci 1.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme