Dámský klub: Jak pečujete o své intimní zdraví?

25. května 2015·Životní styl·Redakce

Ačkoli člověk občas zhřeší, ve většině případů pečujeme o své zdraví a svou schránku se snažíme příliš nezatěžovat. Ale co intimní zdraví? Dámy, nezapomínáte na něj? Dnes se mu budeme věnovat v Dámském klubu.

Je sice potřeba pečovat o intimní partie, ale nic se nemá přehánět. Mějte na paměti, že všeho moc škodí, což platí i v tomto případě. Pro ženu je určitě příjemné, že vyjde ze sprchy celá voňavá, ale jsou to právě parfémovaná mýdla, která odborníci pro mytí intimních partií nedoporučují.

Pro intimní hygienu se prodávají speciální mycí gely a emulze, stejně jako vlhčené ubrousky. Na výběr je široké spektrum výrobků, takže si každá dívka a žena může vybrat to, co jí vyhovuje nejlépe.

Naslouchejte svému tělu

I tu nejčistotnější ženu může potkat intimní problém. V dnešní době je to velmi obvyklé. Na vině nemusí být špatná hygiena, ale třeba jen fakt, že celý den sedíte v kanceláři v upnutých kalhotách. Někomu zase stačí, že se jde vykoupat do veřejného bazénu.

Proto nepřehlížejte, když pocítíte svědění, pálení nebo jiné intimní problémy. V takovém případě určitě zajděte minimálně do lékárny. Když problém podchytíte včas, je možné, že se vyhnete návštěvě lékaře.

Intimnímu zdraví se budeme věnovat v dnešním Dámském klubu. Nalaďte si Frekvenci 1. dnes mezi 16. a 17. hodinou.

Životní styl - další články

Doporučujeme