Dámský klub: Kde si raději užíváte zimní dovolenou? U moře nebo na sněhu?

7. prosince 2015·Životní styl·Redakce

Ať už jedete za horkým sluncem nebo za chladivým sněhem, jedno je podstatné: berete si volno. Odpočinek, ať už bude aktivní nebo pasivní, je potřebný a ideálně byste si měli naordinovat 14denní volno dvakrát do roka. V Dámském klubu se budeme ptát na vaši zimní dovolenou.

Bílé Vánoce

U nás to letos vypadá maximálně na Vánoce blátě. Pokud zastáváte názor, že na Vánoce má být bílo, zvedněte kotvy a vyrazte někam do hor. Zabijete rovnou čtyři mouchy jednou ranou. Zalyžujete si, zrelaxujete se, nadýcháte se čerstvého vzduchu a užijete si zcela originální Vánoce.  

Se Santou na pláži

Vánoce strávíte doma, ale pak zabalíte kufry a vyrazíte za teplem? Nebo vyrážíte k moři na svátky? Dobře děláte. Zvlášť pro teplomilné jedince je to ideální. Nabijete se ze sluníčka energií, kterou kvůli zimě ztrácíte a užijete si chvíle klidu daleko od všedních starostí. Opalovat se v lednu na pláži je zaručeným dopingem pro unavené tělo i mysl. 

Kterou dovolenou preferují moderátorky Dámského klubu?

Aneta: Obojí 🙂 I když v zimě si raději užívám sněhu. Stejně se pak člověk po 14 dnech v exotice vrací do zimy a to je nepříjemný. 

Markéta: Obojí:-) Ale radši k moři, kdykoli. V létě, v zimě. Nezebou tam tak často nohy 🙂

Zajímá nás jak to máte s dovolenou vy. Na vaše tipy a zkušenosti čekáme už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

Životní styl - další články

Doporučujeme