Dámský klub řeší: Kam na Silvestra?

31. prosince 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Konečně! Silvestr je tu! Že ještě nevíte, kde ho strávíte? Máte možnost vyrazit s přáteli ven nebo slavit s jinou partou u někoho doma? My vám řekneme, jaké výhody mají obě varianty.

Domácí pohoda

Tuto možnost jistě využijí všichni ti, kteří touží po klidnějším konci roku. Pokud jsou pro vás petardy a litry alkoholu tabu, do ničeho se nenuťte. Doma si budou jistě libovat i ti z vás, kteří mají rádi teplo a nechce se jim někde v noci čekat na spojení domů. 

Výhodou Silvestra v domácích podmínkách je i finanční úspora, kdy nemusíte utrácet za drahé drinky v baru. Předem si nakoupíte dostatek jídla a pití za zlomek ceny. Také můžete vytáhnout některou z oblíbených společenských her, pustit si film nebo se jen bavit za poslechu hudby, kterou si sami vyberete. 

Silvestr v klubu

Spousta podniků láká na speciální silvestrovské menu včetně přípitku. Jestli se vám nechce připravovat doma občerstvení a táhne vás silvestrovské veselí mimo domov, pak vyrazte. I přesto, že zaplatíte poplatek za vstup, který zahrnuje občerstvení, raději si doma dejte něco k jídlu. 

Ne vždy je silvestrovské menu dostatečné. To pocítíte hlavně v případě, že pijete víc než obvykle. U baru si pak dávejte ideálně jen jeden druh alkoholu a prokládejte ho nealkoholickými nápoji. 

Kde nejraději tráví Silvestr moderátorky Dámského klubu?

Aneta: Když jsem byla náctiletá, tak Silvestr byl nejlepší den v roce. Mohla jsem totiž zůstat dlouho vzhůru nebo u kamarádky. Po dvacítce jsem už slavila na party, na horách, v ulicích mezi dělobuchy, v barech… A jinak, než v kolektivu, jsem si Silvestr nedokázala představit. Blížící se třicítka však silně vyvinula můj pud sebezáchovy a začala jsem se vyhýbat nebezpečným lokacím plných bouchajících předmětů. Navíc teď mi přijde tento den jako každý jiný. Většinou býváme s rodinou nebo přáteli doma, kde do rána divočíme v bezpečí.

Markéta: Milá, drahá, stárnoucí  Anet, až ti bude přes čtyřicet tak pocítíš, jak život rychle utíká. Tedy nemineš jediný večer, který bys mohla strávit kdekoli s přáteli a budeš hledat výjimečnost i u zcela obyčejných dní. Já osobně Silvestra mnoho let trávila prací a moderací. Teď si ho užívám se sousedy a přáteli tu v baru, tu na horách. Většinou se ale nějaká oslava nečekaně schumelí už 30. prosince, takže půlnoc na Silvestra je vysvobozením a pak už rovnou pod peřinu.

Na vaše názory, tipy a zážitky se těšíme už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme