Dámský klub řeší: Když žena miluje dva muže!

17. prosince 2014·Životní styl·Luboš Procházka

O mužích se občas říká, že jsou to záletníci a že jim jedna žena nestačí. Co když je to ale žena, která udržuje vícero vztahů najednou? Dnešní téma Dámského klubu rádia Frekvence 1.

Srdce patří jedinému

Jestli milujete jen jediného muže, pak je vše v naprostém pořádku. Pokud je váš vztah naplňující, a jste spokojená, važte si toho a zapomeňte na flirtování s jinými. Nějaký flirt nebo náhlý úlet nestojí za ztrátu fungujícího vztahu. Že váš vztah nefunguje a pokusy o jeho záchranu vám připadají marné? Nejdříve dosavadní vztah uzavřete a až pak se vrhněte do dalšího. Budete mít uklizeno v srdci i v hlavě. Až v takové chvíli můžete dát do nového vztahu maximum.

Jeden nestačí

Milujete svého muže, ale kolega v práci vás okouzlil svými svaly. Při jejich předvádění odložil tričko a … Dál už nemusíme pokračovat. Možná vám intimní chvilky s novým objevem dávají víc, než ty s vaším „okoukaným“ manželem, ale i nový objev se jednou okouká. Je možné, že k oběma cítíte silné emoce a nemůžete se rozhodnout. Jestli se rozhodnout nemůžete a udržujete paralelně dva vztahy, musíte přijmout všechna rizika, která to přináší. Mezi ně mimo jiné patří i ta možnost, že ztratíte oba své milé. A zůstat sama jen s výčitkami není zrovna nejlepší vyhlídka.

Co si myslí moderátorky Dámského klubu? Uměly by milovat víc než jednoho muže?

Markéta: „Když řešíme absolutní množství lásky, tak pokud člověk miluje, měl by toto množství lásky použít pro svého partnera. Jednoho. Tedy pro druhého logicky nic nemůže zbýt.“ 

Aneta: „Víte proč mám tak velké tělo? Protože v něm ukrývám obří srdce, které dokáže milovat celý svět… a vy se tady bavíte o dvou mužích…“

Na vaše názory a zajímavé zkušenosti se těšíme už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme