Dámský klub se ptá: Co vám zaručeně udělá radost?

23. října 2015·Životní styl·Redakce

Možná vám stačí k radosti málo, možná jste naopak nároční. Nás ale zajímá, co vám zaručeně udělá radost. Dnes to probereme v Dámském klubu na Frekvenci 1.

Stačí málo

Dárečky od dětí a jejich úspěchy bývají pro rodiče většinou jistým důvodem k radosti. Někdo se ale umí radovat až tak, že se každé ráno probouzí s pocitem štěstí a vděku za další nový den. Nic totiž není samozřejmostí a tak by si člověk měl vážit opravdu všeho.

Stejně tak fakt, že máte co jíst, kde bydlet, a že je vám teplo může být pro někoho dobrým důvodem k radosti. Zkuste to tak prožívat také. Pak uvidíte, že ve vašem životě bude víc pozitiv než negativ.

Věčná nespokojenost

Někomu se zkrátka nikdy nezavděčíte. Věční negativisti a stěžovatelé si nenechají poradit, nezmění přístup a stále si jedou na své negativní vlně. To vás ale nemusí rozhodit. Neztrácejte svůj pozitivní přístup a optimismus a zkuste dělat radost i takovým jedincům. Pokud se vám to podaří, budete se cítit skvěle. Pokud totiž někoho potěšíte, radost se zdvojnásobí – bude se radovat on i vy.

Co dělá radost moderátorkám Dámského klubu?

Markéta: Přeplatek na plynu, elektřině a vodě. To mám vždycky pocit, že jsem dostala dárek. Jen tak. To, že mi někdo vlastně vrací moje vlastní peníze mi radost nekazí 🙂

Aneta: Všechno, je to různé, podle nálady. Když nemám náladu, dokáže mě vytočit maličkost, ale když mám, tak mi udělá radost i pěkný strom nebo bonbon 🙂

A co dělá radost vám? Svěřte se nám už dnes mezi 16. a 17. hodinou v Dámském klubu na Frekvenci 1. 

Životní styl - další články

Doporučujeme