Dámský klub se ptá: Které pití máte nejraději?

13. května 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Alko nebo nealko? Voda z kohoutku nebo z barelu? Co vás nejvíc osvěží a co vám nejvíc chutná? Dnes se na to ptáme v Dámském klubu rádia Frekvence 1.

Nealko drinky

Mezi námi jso lidé, kteří vůbec nepijí alkohol! Existuje spousta vynikajících nealkoholických koktejlů, které se chutí snadno vyrovnají těm alkoholickým. Mají akorát tu výhodu, že při větším množství vám z nich nebude špatně. Možná ale dáváte přednost čerstvě vymačkané šťávě? Fresh juicy, smoothie a další skvělé nápoje vám dodají energii a dokonce i vitamíny.

Alkoholické potěšení

Cuba libre, Diquiri, Mojito – to jsou v posledních letech velmi oblíbené alkoholické drinky. Není divu, protože chutnají skutečně skvěle. Jsou mezi námi ale také jasní vinaři a pivaři, kterým míchané nápoje nic neříkají. Dnes je tak široká nabídka vín a piv, že si každý přijde na své. 

A jaké drinky si rády dávají moderátorky Dámského klubu?

Aneta: Nejvíc ze všeho mi chutnají koktejly, sladoučké i alkoholové 🙂 A nejlepší ze všech, hlavně v létě, je jahodovo-malinové daiquiri. Věřím tomu, že naše Markét má nejraději dobré, kvalitní víno, jako pravá dáma :-). 

A co vy, jaký nápoj nám doporučíte? Vyjádřit se můžete dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme