Dělají společně všechno, mají i stejného snoubence. Australské sestry teď chtějí i nastejno otěhotnět

11. prosince 2021·Životní styl·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Láska nebo závislost? Nejznámější australská jednovaječná dvojčata Anna a Lucy DeCinque se dělí o všechno; o sprchování nebo o synchronizovanou menstruaci. Nyní chtějí společně otěhotnět, navíc s tím samým mužem. Informaci přinesl Daily Mail.

Sestry Anna a Lucy posouvají význam sourozeneckého pouta na vyšší level. Stejně se oblékají, jí spolu to samé jídlo, sprchují se, chodí na toaletu a dokonce mají i stejného snoubence. Tím je Ben Byrn, se kterým chodí od roku 2011 a na začátku vztahu mu prý řekly, ať je vnímá jako jednu osobu.

View this post on Instagram

A post shared by AnnaLucy DeCinque 👭 (@annalucydecinque)

Zajímavá trojice nyní plánuje společnou budoucnost, Anna prozradila, že chtějí společně otěhotnět, aby i nadále vypadaly stejně. K jejich snu jim má podle deníku Daily Mail pomoct umělé oplodnění, přestože je od toho způsobu zrazuje jejich matka. „Kdybych zjistila, že jsem těhotná, Lucy by určitě hned otěhotněla,“ je přesvědčená Anna.

Sestrám se dokonce podařilo sladit i menstruaci. Jedná se o jeden z mála kroků, který by jim ke společné budoucnosti mohl pomoct. Žádost o ruku proběhla v reality show Extrémní sestry a k žádosti si Byrne nepřipravil nic jiného než totožné snubní prsteny.

Ty jsou speciální a tvoří tři jednotlivé díly, které symbolizují jejich zvláštní vztah. Přestože se považují za rodinu, k tradičnímu sňatku v jejich domovině nedojde. V Austrálii je polygamie podle zákona o manželství z roku 1961 zakázaná, a tak veselka proběhne v zahraničí. Na výběr mají z Indonésie nebo některých částí USA, kde je mnohoženství legální.

Všichni bydlí společně u rodičů sester a právě jejich matka je vůči některým jejich názorům skeptická. „Pokud by Lucy měla dítě, bude ona jeho matkou. Pokud bys dítě měla ty, tak budeš matkou ty,“ apelovala na Annu matka v červnu, jak napsal web New York Post. Ta jí ale odvětila, že dítě bude za matku považovat obě sestry.

View this post on Instagram

A post shared by AnnaLucy DeCinque 👭 (@annalucydecinque)

Když prý dítě bude v noci plakat, budou k němu vstávat obě. Ani jedna na to prý nebude sama. Jejich obavy o to, že by jedna sestra měla dítě a druhá ne, zřejmě vedly k rozhodnutí, že otěhotní společně. Sestry by bez sebe prý nemohly být. „Jedna bez druhé bychom nefungovaly. Máme separační úzkost, jsme k sobě připoutané,“ uzavřela Lucy.


Životní styl - další články

Doporučujeme