Foto z domova pro seniory dojalo tisíce Čechů: Praktikantka Míša uspala babičku v náručí

1. února 2021·Životní styl·Barbora Pisingerová

Praktikantka uspala babičku v náručí. Foto: Facebook / Úsměv Seniorům

Hitem českého internetu se stalo nádherné foto z domova pro seniory. Když jedna z babiček dlouhodobě nemohla spát, vzala si ji jedna z praktikantek na klín a uspala ji ve své náruči. Skutek upřímné dobré vůle dojal tisíce lidí. 

Dnešní doba je náročná asi pro všechny, nejvíce ale trpí ti nejzranitelnější. Řada seniorů již dlouhé týdny či měsíce neviděla své příbuzné a stres z pandemie se silně podepsal na jejich zdraví.

Když jedna z klientek domova pro seniory SeneCura Šanov nemohla spát, zaměstnanci si lámali hlavu, co by jí pomohlo. Nakonec situaci zachránila praktikantka.

Někdy stačí opravdu málo

“Občas stačí tak málo a pro někoho to znamená tak moc,” objevilo se na facebookové stránce Úsměv Seniorům v pátek. “Tato babička z domova seniorů SeneCura Šanov trpí dlouhodobou nespavostí a personál si nevěděl rady. Vyřešila to až slečna na praxi, která babičku vzala do náruče a uspala ji,”uvedla na svých stránkách nezisková organizace.

“Někdy stačí opravdu tak málo! Koloběh života se točí neustále dokola a i my můžeme vrátit rodičům a prarodičům to, co nám oni dávali jako malému dítěti. Lásku, blízkost, porozumění. V mnoha případech není potřeba víc,” stojí v příspěvku, který doprovází nádherná fotografie.

Občas stačí tak málo a pro někoho to znamená tak moc. ❤🙏🏼Tato babička z domova seniorů SeneCura Šanov trpí dlouhodobou…

Posted by Úsměv Seniorům on Friday, January 29, 2021

Životní styl - další články

Doporučujeme