Horoskop pro kočky: I naše chlupaté kamarádky mají svou osobnost na základě data jejich narození

8. září 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Všichni víme, že kočky jsou tajemné, záhadné, náladové a nevyzpytatelné. I když se svou chlupatou princeznou žijete už nějaký ten pátek a máte pocit, že ji znáte skrz na skrz, stále vás může něčím překvapit, kolikrát i šokovat. Její osobnost, povaha a chování může stejně jako u lidí ovlivňovat den jejich narození. I kočky mají svůj horoskop. Informace přináší Blesk pro ženy.

Kočičí Beran

Tato kočička miluje dobrodružství a ráda se předvádí. Jistě svého páníčka neustále baví kousky, které se hodí do nějakého vtipného virálního videa. Jsou odvážné a rozhodně nepatří k těm kočičkám, které by strachy utíkaly pryč, naopak se nebezpečí postaví čelem.

Kočičí Býk

Tyto kočky si potrpí na pohodu, nemají potřebu lítat po bytě z místa na místo jak střelené. Na co si obzvlášť potrpí, jen jídlo. Neodmítnou žádný pamlsek a moc dobře vědí, co je pro jejich jazýček nejlepší. Můžete se třeba postavit na hlavu, ale kočka ve znamení Býka se z vašeho kašmírového svetru prostě nezvedne.

Kočičí Blíženci

Chtěli byste mít kočku, která zůstane navždycky koťátkem? Kdo ne, že? Kočky ve znamení Blíženců přesně takové jsou. Jejich tělesná schránka se sice změní, ale povahově jsou to koťata po celý život. Jsou hravé a milující. K cizím lidem bývají velice nedůvěřivé, ale jakmile si jejich důvěru získáte, je to láska na celý život.

Kočičí Rak

Stejně jako lidé Raci jsou velice loajální, věrní a milující, i kočky Raci se mohou těmito vlastnostmi pochlubit. Pokud jim dáte milující domov, lásku, čistý záchod, pocit bezpečí a svou náklonnost, budou těmi nejšťastnějšími tvorečky na světě. V opačném případě vám udělají ze života a domova peklo.

Kočičí Lev

Jestli má nějaká kočka charisma, je to právě ta, která se narodila ve znamení Lva. Je energická a potřebuje být vždy hlavní hvězdou. Nenechá si ujít příležitost být ve středu dění a ani nepomyslete na to, že byste někomu věnovali víc pozornosti než právě jí.

Kočičí Panna

Tyto kočky bývají neustále ve střehu. I když vám důvěřují, tak i během spánku vnímají vše, co se kolem nich šustne. Nic nenechávají náhodě. Jsou chytré a rády páníčkům připomínají, že jsou středobodem vesmíru. Jsou přesvědčené, že jsou zkrátka něco víc.

Kočičí Váhy

Kočky ve znamení Vah milují společnost a rády se nechávají obdivovat. Pokud se budete rozplývat nad jejich roztomilostí, budou nejspokojenější. Pozor ale na jejich časté změny nálad a preferencí. Pokud vám jeden den dávají najevo, že vás přímo zbožňují, druhý den vámi mohou klidně pohrdat. Stejně tak to mají s krmením. Že jí jeden chutnaly jedny granule, neznamená, že další den vyžaduje jiné.

Kočičí Štír

Tyto kočky jsou svým pánům věrné až za hrob. Přesně o nich jsou příběhy odloučených koček, které putovaly klidně několik dní, aby se vrátili se svým původním majitelům. Jsou velmi impulzivní, a jakmile se jim něco nebo někdo nelíbí, syčí a prskají. Když si vezmou něco do hlavy, neustoupí od toho.

Kočičí Střelec

Kočičí Střelci jsou opravdoví průzkumníci. Nepatří k těm, co budou celý den podřimovat a válet se na nejrůznějších částech nábytku. Potřebují neustále něco objevovat, hýbat se a jsou rády za obdiv. Nebojí se lidí a klidně skočí na klín úplnému cizinci.

Kočičí Kozoroh

Tyto kočky jsou přemýšlivé, rozhodné a potrpí si na řád. Jídlo vyžadují vždy ve stejnou hodinu a ani nezkoušejte zpozdit se s vyčistěním záchodu. Vyzařuje z nich přirozená moudrost. Působí důstojně a rozhodně je neuvidíte dělat nějaké prazvláštní vylomeniny.

Kočičí Vodnář

Kočky narozené ve znamení Vodnáře mají tu výhodu, že se zabaví čímkoliv. Jsou velice kreativní, takže se nemusíte bát, že by se samy doma nudili, nebo vás otravovali kvůli pozornosti. Stačí jim obyčejný kus papíru a zabaví se na několik hodin. Pokud nebude mít jeden den náladu a bude se vás stranit, nechte to tak. Další den už to bude jistě zase vaše milovaná společnice.

Kočičí Ryby

Tyto kočky překypují kočičí empatií. Pokud vám není zrovna hej, přijdou vás pomazlit, aby vám bylo lépe. Stočí se vám na klíně a budou příjemně vrnět. Možná budete mít pocit, že jsou až příliš líné, ale je to jen proto, že vstřebávají svého vnitřního kreativního génia, kterého pak vyventilují například drápky do nového gauče.

Životní styl - další články

Doporučujeme