Jací jste podle cikánského horoskopu? Možná budete překvapeni

28. září 2021·Životní styl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Kořeny cikánského horoskopu sahají až do temného středověku. Má také dvanáct znamení, ale ta mají svůj původ v předmětech, které měly magické vlastnosti. Jaké znamení je podle cikánského horoskopu to vaše a co vám dává do vínku? To nám prozradil magazín Dáma.cz

Sekera (22.11. – 21.12.)

Máte otevřeného ducha, otevřenou mysl a milujete svobodu, nezávislost a nové výzvy. Díky své neustálé touze po změně a výborné přizpůsobivosti se všude cítíte jako doma a nemáte problém zapadnout do jakéhokoliv kolektivu.

Podkova (22.12. – 20.1.)

Lidé narození ve znamení Podkovy jsou senzitivní a mají šestý smysl na všechny situace, ve kterých by mohly hrozit nebezpečí nebo ztráty. Nejspokojeněji se cítíte v rodinném kruhu, obklopeni svými nejbližšími. I přesto, že máte velmi vyvinutou empatii a dokážete druhé odhadnout, vám trvá poměrně dlouho, než někomu začnete věřit.

Kalich (21. 1.–19. 2.)

Jste otevření a nedělá vám problémy navazovat kontakty a svěřovat se. Nejste ale naivní a nenecháte se jen tak zranit. Oplýváte selským rozumem a pronikavým úsudkem. Také rádi odhalujete tajemství a cesty ze zdánlivě neřešitelných situací. Budujete vztahy na celý život a vyžadujete v nich věrnost, oddanost a naprostou upřímnost.

Kaple (22. 2.–20. 3.)

Jste citliví, oduševnělí, idealističtí a žijete s hlavou v oblacích. Často a rychle se zamilováváte do nových lidí, činností i věcí, ale ve většině případů máte tendenci si je idealizovat. Když vám potom spadnou růžové brýle, vaše zklamání je téměř fatální.

Dýka (21. 3.–20. 4.)

Máte silnou vůli a byla jste přímo zrozeni k tomu, abyste se stali vítězem ve všem, co si zamanete. Jste emočně i psychicky stabilní a nesnesete, aby vámi někdo manipuloval. Ideální zaměstnání je pro vás takové, kde můžete na vedoucí pozici řídit tým podřízených. I přes svou energickou a tvrdou povahu ale umíte hrát. Dýky rády stavějí na důvěře.

Koruna (21. 4.–20. 5.)

Vaší základní vlastností je vznešenost. Jste velmi elegantní, mírní v projevech a oplýváte velkým kouzlem osobnosti. Stejně tak, jak působíte, se i chováte. Výstřelky a krizové situace se vás zpravidla po celý život nedotknou. Nemáte sklony k nevěře, na to si příliš vážíte lásky svých bližních a své pověsti. I přesto, že uvnitř vroucně milujete, máte problém vyjadřovat city navenek.

Svíčka (21. 5.–20. 6.)

Svíčkám je v cikánském horoskopu přisuzována nadprůměrná inteligence a bystrost. Přestože působíte jako věčné dítě, moc dobře víte, co chcete a jak toho dosáhnout. Jste skutečnými mistry manipulace, rozhodně ale ne proto, že byste byla zlí.

Kolo (21. 6.–21. 7.)

Jste emotivní, náladoví a máte sklony k psychické nestabilitě. To je často způsobeno vaší silně vyvinutou empatií a schopností přijímat nálady lidí kolem sebe. I přes vaši velkou náladovost je život s vámi téměř pohádkou. Jste obětaví a milující partneři a pěstujete vztahy na celý život.

Hvězda (22. 7.–22. 8.)

Stejně jako skutečné hvězdy na obloze září i Hvězdy cikánského horoskopu. Máte totiž nezaměnitelné kouzlo osobnosti, jste velmi bezprostřední, přirozeně okouzlující a býváte středem pozornosti každé společnosti. Prakticky neznáte nudu, ale až nebezpečně často se z vás stávají workoholici.

Zvon (23. 8.–22. 9.)

Pokud by se měla vaše povaha vystihnout jedním jediným slovem, byl by to perfekcionismus. Vše dotahujete do úspěšného konce a navíc ještě do toho nejmenšího detailu. Jinak to totiž ani neumíte. Vaším největším problémem je, že od svého okolí očekáváte stejné nasazení. Snadno tak sklouznete ke kritice, která rozhodně není příjemná.

Mince (23. 9.–22. 10.)

Milujete život se vším, co vám přináší, a dokážete si ho náležitě užívat. Máte velmi malý sklon k psychickým poruchám a depresím. Naopak jste rození optimisti a v lidech vidíte vždy to nejlepší. Bez problémů nabídnete pomocnou ruku, aniž byste za to cokoliv očekávali. Vždy znáte ta správná slova, která v dané situaci použít. Díky své přirozeně laskavé povaze jste miláčkem společnosti.

Meč (23. 10.–21. 11.)

Máte pronikavý pohled, klidné vystupování a bystrý úsudek, takže si snadno získáváte přirozený respekt okolí. Vzhledem ke své nadprůměrné inteligenci jste velmi dobří v řešení všech situací, se kterými si ostatní nevědí rady. V žádném případě si o sobě ale nemyslíte, že jste něco víc.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme