Manželé odmítají žít v dnešní uspěchané době. Rozhodli se vrátit svůj život do 30. let

26. září 2021·Životní styl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Život v moderní době se snoubencům Ruth Shelley a Robertu Oetsmannovi příliš nezamlouvá. Svět je na ně příliš rychlý, a proto se rozhodli vrátit svůj život do časů 30. let minulého století. Informoval o tom deník Bild.

Podle snoubenců novodobé pokroky a moderní technologie přináší do vztahů čím dál více komplikací. RuthRobert se tohoto odmítali již účastnit, proto se odhodlali k velmi razantní změně. Vrátili se jakoby v čase a začali žít tak, jak se žilo ve třicátých letech minulého století.

View this post on Instagram

A post shared by Ruth Shelley (@ladyadepha)

Oba milují staré filmy a historii, takže je to pro ně velmi povznášející. Ruth si dobové kostýmy a líčení doslova užívá. Většina lidí nás vnímá pozitivně. Děti se mě občas ptají, zda jdu takhle oblečená na ples, a já jim někdy říkám, že jo, abych viděla to nadšení v dětských očích,” popsala pro deník Ruth.

View this post on Instagram

A post shared by Ruth Shelley (@ladyadepha)

Také se oběma líbí, že nejdou s davem a jsou originální. Dokonce mají kromě dobového oblečení i v retro duchu osobní auto a vybavení domu. Oblečení se dá sehnat on-line i v některých kamenných prodejnách. Stává se, že nemůžu například najít velikost, ale většinou to nebývá takový problém,” dodal pro Bild Robert. Jelikož se pár bude za pár měsíců brát, tak už teď je jasné, že se svatebčané mohou těšit na velmi netradiční veselku, která v dnešním světě nemá jistojistě obdoby.

View this post on Instagram

A post shared by Ruth Shelley (@ladyadepha)

Životní styl - další články

Doporučujeme