Jsou to sobci! Která znamení zvěrokruhu mají sklony k sobeckosti?

19. září 2021·Životní styl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Někteří lidé zkrátka vždy upřednostní své potřeby a zájmy nad těmi ostatních. A vlastně jim to ani nikdo nemůže vyčítat, protože teoreticky nedělají nic špatného. Pokud to však překročí určitou mez, může se o dotyčném mluvit jako o sobci. A sobce obecně nemá nikdo rád. Samozřejmě míra sobeckosti v každém člověku je způsobena jeho povahovými rysy. Vliv na to však může mít i to, v jakém znamení jste se narodili. Některá znamení jsou totiž sobečtější než jiná. Přehled nám přináší Ženy.cz

Beran

Beran ví, co chce, a také ví, jak toho dosáhnout. Je jedním z nejsobečtějších lidí s postojem JÁ na prvním místě. Berani bojují na život a na smrt, aby dosáhli toho, co chtějí. Přinášení obětí je pro ně část života, která se jich moc netýká.

Býk

Snaha Býků o absolutní stabilitu z nich často dělá materialistické, sobecké a chamtivé bytosti. Vždycky budou chtít víc. Kromě toho jsou také agresivní, neumějí zachovat klid a chladnou hlavu. Místo toho, aby byli vděční za to, co mají, se v jednom kuse snaží získat i to, co nepotřebují.

Lev

Lev nemá problém s překonáváním překážek, aby dosáhl toho, čeho chce. No a pokud jste tou překážkou vy, rozhodně se s vámi nebude párat. Stále si chce udržet pozici krále a nenechá se z ní jen tak sesadit. Riskují tak to, že lidi nebudou v jejich přítomnosti rádi. Hlavně ale, že budou stále sedět na trůně.

Panna

Všichni víme, že Panny jsou velice pečlivé a přesné. Jsou tedy celoživotně tvrdé nejen na sebe, ale i na ostatní. Velice rádi kritizují jednání a chování ostatních, což z nich může dělat až sobecké osoby, které bez ohledu na pocity druhých, si musí dokázat, že oni by danou situaci zvládli mnohem lépe. A nezapomenou vám to pořádně vpálit.

 

 

 

Životní styl - další články

Doporučujeme