Mamince se narodilo novorozeně velké jako půlroční dítě! Holčička vážila 6 kilo

10. února 2018·Životní styl·Barbora Pisingerová

Zdroj: Twitter

Tahle maminka svou ratolestí vyrazila doktorům dech. Když Američanka Christine Corbitt s obrovským těhotenským břichem porodila, přivedla na svět dceru vážící 6 kg! Větší novorozeně prý porodník ještě neviděl...

Partneři Chrissy Corbitt a Larry Brooke z Floridy jsou na velké děti zvyklí. Jejich první dvě ratolesti vážily hned po porodu 4,5 a 4,9 kg. Když proto Christine během třetího těhotenství narostlo nezvykle obrovské břicho, nebyli už v podstatě ani příliš překvapeni.

Když ovšem přišla na svět nejmladší dcera páru Carleigh Brooke, udiveni byli úplně všichni. Ačkoli miminka normálně váží od 2,5 do 4 kilogramů, Chrissiina dcera měla úctyhodných 6 kg. Porodník, který měl malou na starosti, se nechal slyšet, že za celou svou kariéru tak velkého novorozence neviděl.

Malá Carleigh se musela narodit císařským řezem. Novorozená holčička měla už v den svého narození rozměry jako půlroční dítě. Rodičům tím způsobila nemalé problémy, protože nic z toho, co pro ni měli připraveno, dívence nepadlo. Naštěstí se našli lidé, kteří se rodině rozhodli pomoci.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme