Matkou je člověk navždy! Žena (98) se přistěhovala k synovi (80) do domova důchodců

31. října 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Matkou je člověk napořád. Myslí si to 98letá Britka Ada Keatingová, která se přestěhovala ke svému 80letému synovi do domova důchodců v anglickém Huytonu.

O Toma se tak může lépe starat, informoval deník Liverpool Echo. Syn žije v domově důchodců od loňského roku. Jeho činorodá matka se k němu po roce přesunula z nedalekého Liverpoolu, aby personálu pomáhala s péčí.

Liverpoolský deník na svých internetových stránkách přinesl video, na němž je matka výřečnější a působí vitálněji než její syn. Prý spolu mají těsný vztah, protože Tom se nikdy neoženil.

“Každý večer Tomovi v jeho pokoji přeji dobrou noc a přicházím mu říkat dobré ráno,” řekla nezdolná stařenka novinám. “Volám ho dolů k snídani,” dodala. Prý spolu také hrají společenské hry nebo sledují televizi. “Člověk nikdy nepřestává být matkou,” zdůraznila bývalá pomocná sestra.

“Jsou tady moc hodní a já jsem šťastný, že teď, když tady bydlí, vídám svou mamku častěji,” řekl Tom. “Někdy říká ‘Chovej se hezky’,” dodal bývalý malíř pokojů, který má ještě dvě mladší sestry. Personál domova Moss View potvrdil, že paní Keatingová a Tom jsou “nerozluční”.

Zdroj: ČTK

 

Životní styl - další články

Doporučujeme