Mladík (23) randí s babičkou (60). Díky netradiční lásce jsou hvězdami internetu

14. června 2021·Životní styl·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto. Zdroj: Shutterstock

Neobvyklý pár se stal hvězdami TikToku poté, co začal společně natáčet láskyplná videa. Taková dvojice se skutečně jen tak nevidí - mladík (23) randí s o 37 let starší dámou. Vedle podpory se ale zamilovaná dvojice setkává také s pořádnou vlnou kritiky. 

TikToker @ttvleolove_3 pravidelně zásobuje sociální síť romantickými videy se svou drahou polovičkou. Na tom by ještě nebylo nic tak zvláštního, milence ale dělí neuvěřitelných 37 let. Zatímco mladíkovi je pouhých 23, jeho vyvolená už oslavila šedesátiny.

Dvojice pravidelně zveřejňuje záběry, na kterých společně tancuje, dává si pusy nebo prostě jen tak dovádí a baví se. Nezřídka se jim přitom podaří získat i několik milionů shlédnutí. Řada lidí oceňuje, že se dvojice nestydí, upřímně ukazuje svoji lásku světu a užívá si radost ze života. Vedle fanoušků se ale najde i početná skupina kritiků, od kterých to milenci pěkně schytávají.

“Nechutné,” vzkazují jim například v komentářích pod videy. “Má vůbec nějaké zuby?” ptají se další. Podle některých je mladý muž se svou přítelkyní jen pro peníze, jiní zase soudí, že se dvojice jen snaží získat publicitu na internetu. Pár si z toho ale nic nedělá a z kritiky si často dělá legraci ve svých videích. “Já, když bráním svou holku v komentářích,” stojí například v popisku videa, na kterém zamilovaný muž zuřivě hází různé předměty na kameru svého telefonu.

@ttvleolove_3

I love you wifey @oliver6060 #fyp#aurora#couple#couplegoals#mybeyonce#fup#foryou#foryourpageofficial

♬ original sound – HarleyTastet

V jednom z klipů pak dvojice prozradila, jak jejich lásku vnímají jejich rodiny. “V pohodě,” odpověděli na dotaz, který zajímal řadu sledujících. Zvlášť dobrý vztah má prý mladý muž s dětmi své partnerky, které jsou starší, než on.

Díky nim se ostatně prý také seznámili. Když totiž v patnácti letech získal svou první brigádu v pobočce amerického řetězce se zmrzlinami Dairy Queen, syn jeho budoucí lásky v prodejně dělal manažera. Postarší dáma do obchodu často zavítala a právě tam svému milému ukradla srdce.

@ttvleolove_3

I got that asthma pump @oliver6060 #fyp#LoveMeMode#RefundGlowUp#astma#foryoupageofficiall#twerk#viral#fypシ

♬ Asthma Pump – taymoneyduh

Životní styl - další články

Doporučujeme