Nevíte, jaké šaty vám budou sedět? Zkuste dát na své znamení zvěrokruhu

19. července 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Dnes už se na hvězdy s radou obracejí lidé každou chvilku. Naše znamení zvěrokruhu nám může odpovědět na otázky ohledně vztahů, práce, rodiny, i ohledně sexu. Proč se tedy právě na astrologii neobrátit s otázkou módy? Samozřejmě to bereme s nadhledem, ale proč se neinspirovat právě ve hvězdách? Web Ženy.cz přišel se zajímavým článkem o tom, jaký střih vám bude slušet právě podle vašeho znamení zvěrokruhu.

Beran

Vy se rozhodně nebojíte toho, že na vás usedlí lidé budou koukat divně. Oni totiž nepochopí tu potřebu jedinečnosti, kterou v sobě ohledně módy máte. Kdybyste se oblékali střídmě a tak, jak všichni ostatní, umřeli bystu nudou. Rádi vyčníváte z davu a jste originální. Poohlédněte se po menších návrhářích, kteří dělají šaty na míru.

Býk

Zakládáte si na eleganci, minimalismu a luxusu. Vyhovují vám takové módní kousky, které můžete nosit pořád a snadno je s čímkoliv kombinovat. Pro vás jsou jako stvořené splývavé slip šaty na ramínek, které můžete kombinovat s koženou budou, džínovou bundou i se sakem.

Blíženci

Každý den chcete být jiná. Váš módní styl je stejně proměnlivý jako vaše nálada. Pro vás jsou vhodné takové šaty, které se dají popsat jako zábavné. Jen tak se neokoukají a už jen pohled na ně vám vykouzlí úsměv na tváři. Zvolte divoké a veselé vzory.

View this post on Instagram

A post shared by Lucy Williams (@lucywilliams02)

Rak

Poklidný život na venkově, to je pro vás zn. ideál. Proto vás jistě okouzlí móda, která se v takové atmosféře odráží. Sáhněte po krajce nebo něžném květinovém vzoru. Střihem s nabíranými rukávy a čtvercovým výstřihem nebo volné šaty na ramínka jako pro vílu vás romanticky přenesou tam, kam patříte.

View this post on Instagram

A post shared by Ольга Редько (@olikaspero)

Lev

Vy prostě musíte být středem pozornosti. Přes to prostě vlak nejede. A jak jinak toho docílit než šaty, ve kterých budete doslova zářit a každý se za vámi otočí. Zvolte netradiční kombinaci barev, nebojte se něčeho ulítlého a výrazného. Oblečte si takové šaty, ve kterých budete nepřehlédnutelná.

Panna

Rychlá móda není nic pro vás. Moc dobře víte, že nákup šatů a oblečení od lokálních a menších návrhářů či v lepších secondhandech je mnohem stylovější a lepší než v obchodních domech. Vy si potrpíte na styl a ten nějakými tuctovými nekvalitními kousky nevytvoříte. Kvalitní udržitelné materiály, kterých stačí mít ve skříni jen pár, jsou přesně to, co vaše povaha a vkus potřebují.

Váhy

Vám jde především o pohodlí a na nějaké módní výstřelky si nepotrpíte. Máte své oblíbené kousky, na které se můžete vždy spolehnout, a které neurazí (ale ani nenadchnou). Zkuste občas překročit hranice své módní zóny a zvolit jednou za čas něco lehce zajímavějšího. Nemusí to hned bít do očí, ale nějaký efektní detail či vzor vám jistě nijak neublíží. Chybu neuděláte s midi či maxi šaty, které krásně zvýrazní vaše křivky, zároveň je ale unosíte na velké množství příležitostí.

Štír

Vy už víc barevnosti a křiklavosti nepotřebujete. Vaše osobnost je dramatická sama o sobě. Bohatě vám stačí minimalistické černé modely, které ovšem oživíte sexy prostřihy, odhalenými zády, či extra asymetrickým střihem. Budete sexy a tajemná.

Střelec

Stejně tak jako vás láka třpyt dobrodružství a cestování, stejně tak vás lákají třpytivé a netradiční šaty a doplňky. Flitrové šaty nebo sukně z příček je něco, po čem v obchodě okamžitě sáhnete. Když se na vás někdo podívá a řekne si: “To už je moc,” víte, že máte na sobě přesně to, co je pro vás to pravé.

View this post on Instagram

A post shared by Marianne Theodorsen (@marianne_theodorsen)

Kozoroh

Vy uvítáte takové šaty, které byste teoreticky mohli nosit každý den, a i tak byste byla pokaždé jiná. Jednou s podpatky, jednou s teniskami, s kšiltovkou i s elegantním kloboučkem na dostihy. I barvy rádi volíte neurální. Hlavně zemité, pastelové, a ne příliš křiklavé. Přesně takové šaty doslova odrážejí vaši praktickou povahu.

Vodnář

Vy si píšete vlastní pravidla a přesně podle toho vypadá váš styl. Nebojíte se jít proti proudu a rádi se pochlubíte něčím výrazným, ne ale příliš protikladným. Vše musí mít balanc. Nestane se vám, že by na vás ve vámi zvolených šatech lidé koukali jako na atrakci. I když je váš mode výrazný, lahodí oku a “prostě to lícuje”.

Ryby

Vy jste romantická duše, která miluje moře, ze kterého nejraději čerpáte energii. Proto se rádi oblékáte do vzdušných maxi šatů, které vám právě takový pocit navodí. Fungovat by vám v tomhle ohledu mohly i háčkované šaty, které jsou momentálně neuvěřitelně trendy. Oblečte se tak, abyste měli pocit, že jste bezstarostně někde na dovolené.

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Ross (@naaomiross)

 

 

Životní styl - další články

Doporučujeme