Raci pláčou, Váhy koketují. Jaká opice je pro vaše znamení typická?

7. července 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Shutterstock)

Každý se po alkoholu chová jinak. Někdo je veselý, někdo agresivní a chce se prát, dalšímu se chce brečet nebo spát. Co říká o vašem pití zvěrokruh? To nám prozradí Dáma.cz.

Beran

Berani bývají v opilosti upřímní. Vy se nerozpakujete někomu říct do očí, co si skutečně myslíte. S alkoholem získáváte také odvahu, takže se nebráníte ani flirtování. Rádi vykřikujete věty typu: Já se nikdy neopiju – hlavně v okamžiku, kdy opilí jste. Naštěstí nejste agresivní a nikdy se neperete.

Býk

Býci, vy, když pijete, jste šťastní jako blecha, veselí a hluční. Milujete večírky, na kterých můžete popíjet alkohol. Alkohol vás zbavuje napětí a bourá zábrany. Máte pokaždé vedle sebe hodně lidí, kteří jsou ve vaší společnosti rádi. Vždy jste ti, kteří jsou slyšet po celé místnosti. Když se opijete, máte dva cíle – hodně vtipkovat a seznámit se s někým novým.

Blíženci

Blíženci jsou v opilosti středem pozornosti. Všechny oči jsou na vás upřené, protože jste v tu chvíli velice komunikativní a rádi vyprávíte nejrůznější příběhy. Jste ochotní a schopní vylézt z okna na zábradlí nebo ve tři hodiny ráno běhat nazí po ulici. Klidně se dostanete i do VIP klubu a bez problémů se ráno probudíte bez jedné boty nebo telefonu, který jste si někde zapomněli.

Rak

Raci, vy máte emocionální opici. Taky patříte k nejcitlivějším znamením zvěrokruhu, takže se není čemu divit. Pokud budete moc pít, pravděpodobně vás najdou, jak pláčete někomu na rameni. Pozor, pláč je ale první část. Jakmile si popláčete, může se z vás stát největší svůdce v místnosti. Salsa na košili nebo emocionální výlevy, stane se z vás hravá bytost. No a když se náhodou ráno probudíte vedle někoho, koho neznáte, budete plakat ještě jednou.

Lev

Lvi se umí uvolnit a pít skutečně jako lvi. Dokážou popíjet celou noc s celým týmem podobně naladěných parťáků a bude jim skvěle. Alkohol vás nabudí a vždy jste iniciátorem všeho, co se děje. Budete kontrolovat, zda s vámi pijí i ti, kteří jsou s vámi. Kromě toho se rádi předvádíte – rozpustíte vlasy, tančíte na stole nebo zpíváte. Vždy se budete snažit být okouzlující a výstřední.

Panna

Panny, vy jste umírnění pijani, a to proto, že máte vrozený smysl pro zodpovědnost. Nechcete nikdy nad sebou ztratit kontrolu a taky nechcete vypadat odpudivě před těmi, na kterých vám záleží. Pijete, ale vždy víte, co se kolem děje. Dáváte pozor na ostatní, kteří pijí, kontrolujete, zda se neválejí po zemi nebo nezvrací někde na toaletách. Nesnášíte situace, kdy byste o sobě nevěděly. Stačí vám málo, abyste měly náladu, ale nikdy nedopustíte, abyste měly okno.

Váhy

Váhy, vy jste ti, kteří milují večírky s alkoholem a lidmi, kteří pro vás něco znamenají. Nezáleží na tom, co budete pít, hlavní je, abyste byly někde, kde je dost alkoholu, hudby a lidí, s nimiž budete moct flirtovat. Pokud jde o flirtování, jste velmi koketní, když jste opilé. Možná to k ničemu nepovede, ale nevadí, pro vás je to legrace, která vás baví.

Štír

Jakmile začnou Štíři pít, je těžké jim zavřít pusu. Opilí Štíři jsou ti, které byste nejraději vyhnali z místnosti, protože mluví opravdu moc nahlas. Alkohol z nich dělá hlučné bytosti, které si chtějí neustále povídat. Hlavně pivo u vás spouští touhu diskutovat o všemožných tématech, i o těch, kterým ani trochu nerozumíte. Alkohol vám dává odvahu, ale pozor, někdy se může vaše nálada velmi rychle změnit na depresivní.

Střelec

Střelci se obvykle moc nestarají o to, co si o nich druzí myslí, když pijí alkohol nebo když jsou opilí. Rozdíl v chování totiž není téměř žádný. Střelci skáčou radostí kdykoli, i bez alkoholu, rádi podnikají zábavné jízdy o víkendu a cestují kamkoli, kde mohou něco dobrodružného zažít. Když pijí, mohou dělat cokoli a nikdy to nebude překvapení.

Kozoroh

Kozorozi, když pijete, jste nabuzení a cítíte pocity marnosti. Milujete místa, kde můžete popíjet kvalitní a luxusní alkohol, třeba šampaňské nebo koňak. Nejste troškaři, patoky nikdy nepijete. Obvykle se tedy moc neopijete, protože dáváte přednost kvalitě před kvantitou. Víte taky, jaké jsou vaše limity, a umíte se hlídat.

Vodnář

Když se opijí Vodnáři, pravděpodobně o sobě nebudou vědět až do druhého dne. Jsou to typy opilců, kteří jsou veselí a zároveň tak trochu hloupí, protože na sebe prozradí kde co. Taky se snaží vyprávět vtipy a přimět lidi k smíchu, ale moc se jim to nedaří. Když pijete, přeháníte a gestikulujete. Dost často někomu vyrazíte skleničku z ruky a rozlijete ji. Pozor, abyste nespadli na zadek a neublížili si.

Ryby

Rybám dává alkohol odvahu, kterou potřebují, aby na chvíli odstranily zábrany. Když pijete, vykládáte všem kolem, jak je milujete a co pro vás znamenají, a to i těm, které vidíte poprvé v životě. Vy máte takovou šťastnou a láskyplnou opičku.

 


Životní styl - další články

Doporučujeme