Spokojená jsi dokonalá

1. dubna 2015·Životní styl·Redakce

České i slovenské ženy nejsou schopny překročit zažité stereotypy. Průzkum spokojenosti žen, který se uskutečnil ve spolupráci se značkou Figaro, potvrdil, že pro 74 % českých a 67 % slovenských žen je na prvním místě péče o děti a domácnost.

Dokonalá matka, partnerka, pečlivá hospodyňka a v nejlepším případě i živitelka. To jsou životní role, které moderní žena chce zvládat bez chybičky. Odborníci se shodují na tom, že mateřství a péče o rodinu jsou pro ženy stále důležité, není ale důvod zapomínat na vlastní potřeby, dámy.

Průzkum dále zjistil, že ženy jsou v dnešní době natolik vytížené, že si tři čtvrtiny z nich dopřejí drobné potěšení jednou týdně. Za kulturou, s kamarádkou nebo na nákupy ale vyrazí i méně často. 

Takže dámy, máme pro vás projekt, který vám poradí, jak se uvolnit, udělat si radost a užívat si života o trochu víc 🙂

Každodenní malé radosti jsou klíčem k dlouhodobé spokojenosti

Za projektem stojí Figaro, protože drobným radostem věří. Proto na vybraných čokoládách Figaro naleznete 30 drobných radostí, které mohou být inspirací a krůčkem k radostnějšímu dni. S novými obaly se spouští i speciální web (365radosti.cz), kam mohou ženy posílat své drobné radosti a inspirovat tak ostatní, nebo vyhrát čokoládu se svou radostí na obalu. Zároveň se na webu dozvíte i další zajímavosti z velkého česko-slovenského průzkumu. 

A my už jdeme vyzkoušet pár skvělých rad, jak si zpříjemnit den.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme