Vztahová expertka radí ženám: Neranděte s muži třicátníky. Má pro to jednoduchý důvod

3. srpna 2020·Životní styl·Barbora Pisingerová

Foto: Jana Hocking/Instagram

Experti na partnerské vztahy z celého světa neustále přicházejí s novými radami a návody, jak konečně dosáhnout toho pravého štěstí. Některá doporučení však mohou zvednout pár obočí. Jedno takové nedávno zveřejnila koučka z Austrálie. Ta ženám radí, aby se úplně vyhnuly mužům třicátníkům. 

Odbornice na partnerské vztahy Jana Hocking (35) z australského Sydney nedávno překvapila řadu čtenářů, když ve svém článku pro news.com.au vysvětlila, že by podle ní ženy neměly prahnout po mužích třicátnících. Jde přitom o poměrně velkou skupinu lidí od 30 do 40 let a hodit je všechny do jednoho pytle může mnohým přijít při nejmenším kontroverzní.

Hocking má ale pro své doporučení jednoduchý důvod. Muži v této věkové skupině totiž statisticky nejčastěji zakládají rodiny a usazují se. Velká část z nich už je proto zadaná. Ačkoli se tak mohou na první pohled tvářit svolně, je podle expertky velká šance, že na ně třeba doma čeká miminko.

Mnohem větší šanci na štěstí mají podle Hocking ženy a dívky s muži, kterým ještě třicet nebylo, nebo se čtyřicátníky, kteří hledají novou lásku po rozvodu.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme