Zdravě myslet, zdravě žít: Jak dosáhnout svého maxima?

16. listopadu 2016·Zdravě myslet, zdravě žít·Redakce

Motivační pořad Zdravě myslet, zdravě žít vám pomáhá najít cestu i cíle. Každý se může mít skvěle. Nevěříte? Poslouchejte. V rádiu nás uslyšíte od pondělí do pátku v 10:50.

Jitka: Víte, kdy jsem poznala, co skutečně chci? Těsně před čtyřicítkou. Nedokázala jsem plně využít svůj potenciál. Koučink mě posunul. Co je důležité vědět o sobě, Petro?

Petra: Nejdůležitější je vědět, kdo jsem! Jaké mám schopnosti, vlohy, zkušenosti. Co vše můžu využít ve svůj prospěch, abych žila spokojený život.

Jitka: Ale spousta z nás to nezvládá, jaké mohou být důvody?

Petra: Bojujete se stresem! Díky přetlaku můžete být protivní na partnera, bezdůvodně okřikujete děti. Často chybí čas na vlastní aktivity, chuť na sex, padáte únavou a jste naštvaní sami na sebe.

Jitka: Tak co s tím?

Petra: Abyste nezahltili sami sebe a uměli efektivně nakládat se svým potenciálem, ale i časem a vlastní energií, je potřeba dobře vybalancovat osobní a pracovní život.

Jitka:Vybalancovat?! To se řekne lehce, ale někdy člověk vůbec neví, kde začít?

Petra: POLOŽTE SI OTÁZKY: Co už umím? Co bych se chtěla a potřebovala naučit? Při které činnosti ztrácím pojem o čase? Bohužel se nám sem všechno nevejde. Ale brzy si můžete vyzkoušet výborné koučovací techniky, které najdete v knížce Manuál osobní spokojenosti.

Jitka: Sledujte náš FB ZMZŽ, tam se o Manuálu os. spokojenosti dozvíte více nebo se zastavte na některé z přednášek na pobočce České spořitelny v Husově ulici v Rakovníku od 18 h.

Poslechněte si

Zdravě myslet, zdravě žít - další články

Doporučujeme