Zdravě myslet, zdravě žít: Zkratky nefungují, na všem je dobré zapracovat

7. listopadu 2016·Zdravě myslet, zdravě žít·Redakce

Motivační pořad Zdravě myslet, zdravě žít vám pomáhá najít cestu i cíle. Každý se může mít skvěle. Nevěříte? Poslouchejte. V rádiu nás uslyšíte od pondělí do soboty v 11:40.

Jitka: Dali jste si předsevzetí, že do Vánoc trochu shodíte? Nakoupili jste si vše na hubnutí, tak proč by to nemělo vyjít? Je tu však malé „ale“ a naše Petra!

Petra: Pokud si myslíte, že oblafnete sami sebe, hluboce se mýlíte. Mozek je řídící centrum a lidské tělo dokonalý stroj, který pod velením hlavy umí divy. Když něco doopravdy chci, stojí za tím práce.

Jitka: Jééé zase dřina? Nejde to jinak?
Petra: Dokud se nerozhodnete pro změnu a nebude si 100 % jistí, že OPRAVDU chcete, garantuji vám, že nebudete úspěšní.

Jitka: To opravdu nic nepomůže, ani pilule?
Petra: Co právě nefunguje je zkratkovitost, zázračné pilulky na hubnutí, na štěstí, stahovací prádlo, to si umíš lehce představit. Když jdeš na rande ve velikosti 40 a poté, co prádlo sundáš se vyvalí 44, vyjasní se.

Jitka: Haha to už jsem někde viděla, nebo zažila?!
Petra: Každý den udělejte maximum v oblasti, kterou chcete vylepšit, opravit. Do začátku, pokud jste rozhodnutí a necítíte se dostatečně silní, doporučuji odborníka. U hubnutí, rozjezdu podnikání, ve vztazích, výchově, tam bych neváhala ani minutu a rozhodně vyhledala pomoc!

Jitka: Určitě vyhledejte a mějte například svého kouče, i Jaromír Jágr ho má! Co v dnešním ZMZŽ radí PK?
Petra: Vyplácí se na sobě pracovat. Zabrat, tam kde máte rezervy. Úspěch posiluje rozhodnutí, vůli a sebevědomí. A nezapomeňte se odměňovat.

Jitka: To je dobrý nápad, zrovna přemýšlím nad tím, čím se my dvě dnes odměníme? Asi dobrým obědem :o).

Petra: Ne, běžíme z rádia na Vyšehrad a zpět!

Tak dobrou chuť a NA SLYŠENOU.

www.drstanek.cz

Poslechněte si

Zdravě myslet, zdravě žít - další články

Doporučujeme