Žena sdílela snadný trik, jak efektivně vyčistit pračku od nečistot. Postačí jí k tomu tableta do myčky

29. ledna 2021·Životní styl·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook / Mums Who Clean

Když přijde na péči o domácnost, každý z nás má ty své osvědčené metody, na které je zvyklý a na které nedá dopustit. Někdy se ale objeví jednoduchá vychytávka, která by nás samotné nenapadla, ale přitom nám dokáže ušetřit spoustu práce. Sdílná žena se například podělila o jednoduchý tip, jak snadno vyčistit pračku s pomocí tablety do myčky. 

Pračka sice udržuje naše prádlo čisté, sama ale potřebuje taky jistou péči. Ve skupině na Facebooku zaměřené na tipy pro ženy s dětmi se nedávno objevil snadný trik, který řadě přítomných přímo vyrazil dech.

Jedna z matek totiž uvedla, že k čištění pračky používá tablety do myčky. Když snadnou metodu vyzkoušely i ostatní, byly šokované, jak špinavé jejich spotřebiče byly.

Autorka původního příspěvku ve skupině Mums Who Clean (mámy co uklízejí) popsala, že jednou za čas do bubnu pračky vloží tabletu do myčky na nádobí a zapne režim s co nejvyšší teplotou.

Jedna z žen ve skupině přiznala, že použila tablety rovnou čtyři a posléze nemohla věřit vlastním očím. “Říct, že jsem byla znechucená, by bylo podhodnocení,” uvedla poté, co viděla, jak špinavá byla voda v její pračce.  Další máma sdílela video, jak se v pračce po použití tablety točí hnědá voda.

Za úspěchem je údajně právě speciální složení tablet do myčky. Díky němu pomáhají rozložit drobné nečistoty účinněji, než jiné čistící prostředky.

Foto: Facebook / Mums Who Clean

Životní styl - další články

Doporučujeme