Zpěvák Ortel vstoupil do politiky. Koho doprovodí k volbám?

7. dubna 2017·Články·Redakce

Zpěvák Tomáš Ortel se rozhodl vstoupit do politiky. Stal se členem Řádu národa-Vlastenecké unie. Za politické hnutí bude agitovat na koncertech.

“Svojí prací a svým životním postojem podporuji všechny vlastence v naší zemi a nikdy tomu nebude jinak. Mezi lidmi, kteří vlastenecky smýšlejí, se nedají dělat rozdíly na základě jejich politické příslušnosti. Samotné roztříštění sil všech vlastenců je největší slabina. Pokud mohu uvést proč jsem vstoupil na společnou cestu právě s Řádem národa – Vlastenecká unie, tak první část odpovědi je již skryta v tomto slovním pojmenováni, které jednoznačně vyjadřuje postoj tohoto hnutí,” řekl Tomáš Ortel pro ČTK.

Vstoupit do strany Josefa Zicklera se prý Ortel, který se považuje za “trubadúra celé vlastenecké fronty a patriotů, rozhodl už kvůli jejímu názvu.

“Tomáš Ortel je člověkem, který jasně a nahlas pojmenovává nešvary dnešní konzumní společnosti. Jeho přístup a projev jednoznačně ukazuje čistotu a opravdovost jeho konání. Jako jeden z mála věří sám v sebe a snaží se jít příkladem všem těm, kteří váhají nebo nenašli odvahu říci nahlas svoji pravdu,” řekl k příchodu známého člena Josef Zickler.

Zpěvák, který má podle deníku Týden.cz neonacistickou minulost, bude vystupovat v triku se stranickým logem. Zickler bude pravidelným hostem na jeho koncertech.

Zdroj: ČTK

 

Články - další články

Doporučujeme