Agent 007, Pierce Brosnan, prodává luxusní dům na pláži. Podívejte se, co všechno nabízí

30. září 2020·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Foto: Shutterstock.com

Americký herec Pierce Brosnan (67) prodává své honosné sídlo v Malibu, které je inspirováno bondovkou-Zítřek nikdy neumírá. Jde aktuálně o nejdražší nemovitost na realitním trhu. Cena luxusního plážového domu je 100 milionů dolarů. Informoval o tom deník The Sun.

Herec nabízí více než akrový pozemek, který se nachází na pobřeží a disponuje dvěma ekologickými domy. Ve kterých se nachází pět ložnic a čtrnáct koupelen. Exkluzivní je výhled, který je situován na oceán, hory a tropickou zeleň. Brosnan je známý svou ohleduplností k životnímu prostředí a tak rezidence je soběstačná díky solárním panelům, energeticky úsporným světlům a vodnímu systému s nízkým průtokem, aby se zamezilo plýtvání vody.

Mezi další exkluzivity, které Brosnanův dům nabízí jsou lázně, nahrávací studio, kino pro 20 osob, posilovna a vinotéka. Nechybí obrovské posezení a bazén se slanou vodou. Sídlo herec budoval přes deset let a je inspirované thajskou architekturou. Podle The Sun dům prodává, aby se mohl definitivně přestěhovat za rodinou na Havaj.

Pierce Brosnan je známý hlavně z filmu Agent 007, kde čtyřikrát ztvárnil hlavní postavu Jamese Bonda. V roce 1995 získal za roli agenta 007 cenu Saturn za nejlepší mužský herecký výkon. Hrál také ve filmu Mamma Mia! Kde si zahrál roli Sama Carmichaela po boku herečky Meryl Streep.

Zprávy - další články

Doporučujeme