VIDEO: Babiš vtipkuje o svém odchodu

30. března 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: Andrej Babiš (Facebook)

Premiér v demisi Andrej Babiš odcestoval s rodinou na dovolenou. Informoval o tom na svém facebooku. Na videu oznamuje svůj odchod, ale poté situaci obrátí v žert.

Video je na Babišově profilu zveřejněné pod označením “Hned si pusťte tuto důležitou zprávu!”. “Tak já jdu, balím, nějaký čas se neuvidíme a mně se po vás bude strašně stejskat,” říká premiér v úvodu. Následně však zklame ty, kdo podle něj už jdou slavit. “Dělám si legraci, jsou Velikonoce, takže jdu s rodinou k moři za teplem,” uvádí a přeje divákům krásné sváteční dny.

Babiš podle informací ČTK zamířil na dovolenou už ve čtvrtek, mimo republiku by měl být přinejmenším do středy, kdy ho na jednání kabinetu v demisi zastoupí první místopředseda vlády Richard Brabec (ANO).

HNED SI PUSŤTE TUTO DŮLEŽITOU ZPRÁVU!

PROSÍM, HNED SI PUSŤTE TUTO DŮLEŽITOU ZPRÁVU!

Zveřejnil(a) Andrej Babiš dne 30. březen 2018

O velikonoční dovolené informoval Babiš už v únoru, kdy na facebooku hovořil o souběhu svých zdravotních potíží. Tehdejší bezpečnostní konferenci v Mnichově vynechal kvůli tomu, že měl problémy s vysokým tlakem, praskla mu žilka v oku a vinou stresu také trpěl migrénami.

Na příští čtvrtek je v plánu klíčové jednání ANO a ČSSD o vzniku vlády, na kterém sociální demokraté očekávají od ANO návrh řešení personálních otázek. ČSSD chce o jedno ministerstvo víc, než ANO nabízí, vadí jí i přítomnost trestně stíhaného Babiše ve vládě.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme